Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
interform
Varenummer: 6217873
Eks. MVA
 • Produsent

  Interform

  Serie

  Nemo

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Akryl

  Produktmål

  180 x 80 x 67 cm

  Egenskaper

  Kapasitet 320 liter
  Dybde 50 cm
  8 vanndyser
  2 fotdyser
  Variabel lufttilførsel
  Ozonator
  Selvrensende

  Uten panel og karkantarmatur

 • Interform Nemo design boblebad 180 x 80 cm med Vannmassasje. Høyde 67 cm og Dybde 50 cm. Uten front-/endepanel.

  VANNMASSASJE
  Kapasitet: 320 liter
  Luftdyser: nei
  Vanndyser: 8 stk
  Fotdyser: 2 stk
  Ryggdyser: tilvirkningskjøp - tilleggsutstyr
  Ozonator: Ja
  Pulserende luftpumpe: nei
  Terapilys: tilvirkningskjøp - tilleggsutstyr
  Varmekolbe: tilvirkningskjøp - tilleggsutstyr
  Nakkepute: tilleggsutstyr
  Panel: tilleggsutstyr
  Karkantarmatur: tilvirkningskjøp - tilleggsutstyr

  MATERIALE
  Interform karet produseres i vakumforet sanitærakryl og forsterkes med glassfiber. Materialet er slitesterkt, holder seg blankt og er lett å gjøre rent. Småskader/riper i karet kan enkelt poleres bort. Karene har solid ramme med justerbare bein.

  GARANTI
  På alle Interform bade-/boblekar er det 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Det er 2 års garanti på all utrustning på karet, som f.eks. armatur, søyler, pumper og elektronikk.

  All garanti forutsetter at skader ikke er kommet av vanskjøtsel.

  VEDLIKEHOLD
  Alle Interform boblebadekar er selvdrenerende. Det er automatisk tørrblåsing på alle kar med elektronisk luftmassasje. Vann blir ikke stående i rørene og du slipper oppblomstring av bakterier.

  Ved riktig rengjøring har du glede av karet i mange år framover. Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Ikke bruk midler med alkohol eller slipemidler, stålull og andre redskaper som riper.

  OZONATOR
  Ozonator er et skjult innebygd rensesystem som renser vann automatisk uten etterfylling av kjemikalier. Dreper bakterier betydelig hurtigere enn kjemikalier, svir ikke i øynene og irriterer eller tørker ikke ut huden. Ozonator eliminerer sykdomsfremkallende bakterier, har ingen innvirkning på pH-verdien i vannet og gjør at du slipper å kjøpe inn og lagre kjemikalier for rensing.

  TEKNISK
  Standard vannpumpe er 680 W, 3.1 Amp. På større kar brukes 1300 W, 6.2 Amp vannpumpe. På standardkar brukes en 450 W, 2 Amp, stillegående luftkompressor med termosikring som hindrer overbelastning. På Design karene brukes en 500 W, 2.2 Amp, stillegående luftkompressor med 3 hastigheter, pulserende og tørrblåsing. Dyser i forkrommet ABS.

  INNMURING
  Det skal være minst to luftespalter på ca. 200 x 200 mm eller større fra baderommet og inn under karet. Videre skal karet monteres på en slik måte at det fritt kan løftes opp ved service. Alternativt bør fronten på innmuringen monteres på en måte som gjør at en enkelt kan fjerne dette ved f.eks. å skjære langs kantene.

  INTERFORM
  Interform ble etablert våren 1992 og er en ledende Norsk produsent av bade- og massasjekar. Bedriften holder til i nye moderne produksjonslokaler på Øysand utenfor Trondheim, hvor de har produksjon, lager og showroom. Interform legger stor vekt på nyvinnende design, inspirasjonen henter de fra blant annet reiser og deres samarbeidspartnere. I tillegg til produksjon av bade- og massasjekar importerer og selger de Italienske kvalitetsdusjer fra produsenter som legger stor vekt på kvalitet og design.

  Interform er medlem av returselskapet RENAS. Gjennom dette medlemskapet viser Interform at de tar miljøansvar for produktene de produserer. Alle miljøgifter blir håndtert på en forsvarlig måte og resten av materialene gjenvinnes.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00