Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
aspen
Varenummer: 330060
Eks. MVA
 • Produsent

  Aspen

  Serie

  Aspen A

  Farge

  Hvit

  Produktmål

  B: 605 x D: 430 x H: 50 mm

  Egenskaper

  Servant i ekte porselen
  Svenskprodusert
  Ferdigmontert
  10 års garanti

 • Aspen A Ikon Servant 60 cm, hvit porselen

  TEKNISK
  Servant i ekte porselen
  Svenskprodusert
  Ferdigmontert
  10 års garanti

  Servant i ekte porselen, velg hvit eller svart porselen. Den hvite servanten kan også fås uten hull til blandebatteri hvis du heller vil ha et veggmontert blandebatteri.

  ASPEN IKON
  IKON er et grundig gjennomarbeidet møbel med servant av ekte porselen, god oppbevaringsplass, skuffeinnsatser av tre og praktiske innleggsmatter. IKON er et møbel med mer ekstrautstyr, smartere løsninger og muligheten til å sette ditt eget preg på så vel baderomsmøblene som morgenstunden. Møbelet er et blankt lerret når det gjelder design. Du velger selv treslag eller farge du vil ha. Skuffefrontene har forskjellig høyde, noe som gir en ­fin balanse til møbelet. IKON fås i fem bredder fra 60 til 140 cm, og du kan velge mellom fargene hvit, antrasitt, eik og svart eik.

  OM ASPEN
  Aspen ble grunnlagt i 2002 og er i dag en etablert aktør i baderomsbransjen. Produksjon og hovedkontor ligger i Jönköping i Sverige.
  Flere av møblene til Aspen er svanemerket. Svanen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonen, når det gjelder vann- og energiforbruk, gjenvinnbarhet og materialvalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet. Baderomsmøblene til Aspen har alltid ti års garanti mot fabrikasjonsfeil. Aspen er spesialist på baderomsmøbler og baderomsinnredning.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00