Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
linn bad
Varenummer: LBS120H
Eks. MVA
 • Produsent

  Linn Bad

  Serie

  Sara

  Farge

  Hvit høyglans

  Materialer

  MDF

  Egenskaper

  Dører
  Ferdig sammensatt
  Evermite servant
  Speil med lys
  IP 44
  Lysrør
  Overskap
  10 års garanti

 • Linn Bad Sara Møbelpakke 120 cm, hvit høyglans med servant og speil med lys

  TEKNISK
  Dører
  Ferdig sammensatt
  Evermite servant
  Speil med lys
  IP 44
  Lysrør
  10 års garanti

  Produktbildene er kun ment som illustrasjon. Bildene kan avvike fra de faktiske produktene. Det medfølger kun underskap, servant og speil eller speilskap.

  LINN BAD SARA
  Sara er prosjektbadet til Linn Bad som firer på prisen, ikke på kvaliteten. Sara leveres i 5 ulike fronter. Standard servant er kunstmarmorservant i Evermite – et materiale med suverene egenskaper i forhold til ripesikkerhet og glans. Sara leveres ferdig sammensatt.

  SKROG
  Skrog og fronter består av 16-18 mm MDF trefiberplater som er helfolierte for å hindre vanninntrengning.

  SKUFFER
  Skuffene har integrert skuffeskinner. Skuffene er med fullt uttrekk og demping som sikrer at skuffen lukkes mykt og lydløst. På skuffemodellene er sidene i herdet glass!

  SPEIL OG LYS
  Speilskap, speil med sidelys og speil med glassramme har/leveres med LED-belysning. LED bruker betydelig mindre energi enn halogenbelysning og har en levetid på minimum 30.000 timer. Linn Bad sin LED belysning er sertifisert hos Nemko og er IP44-klassifisert. På speilene med aluminiumsramme består belysningen av lystoffrør T5.

  EVERMITE SERVANT
  Linn Bad Sara leveres med Evermite som er en kunstmarmorservant. Evermite er støpt i former som sikrer minimalt lite variasjon i målene. Linn Bad garanterer 0/+3 mm variasjon i lengdemål. Evermite er basert på modifisert polymerbase, dette gjør servanten suveren med hensyn til ripesikkerhet, flekkinntrengning og glans. Den har en helt unik holdbarhet.

  LINN BAD
  Linn Bad er en populær norsk produsent av baderomsmøbler lokalisert i Vik i Sogn. Linn Bad sine baderomsløsninger leveres ferdig montert.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00