Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
høiax
Varenummer: 8025165
Eks. MVA
 • Produsent

  Høiax

  Serie

  HeatEx

  Produktmål

  370 x 550 x 445

  Egenskaper

  30 liter
  1950 Watt
  Passer alle benkeskap
  EPS isolasjon
  Enkel å montere
  Lang levetid
  Økonomisk i bruk
  12 års garanti på inntertanken

  Veggbrakett medfølger ikke

 • Høiax Heatex 30 benkebereder for benk eller oppheng

  TEKNISK
  30 liter
  1950 Watt
  Passer alle benkeskap
  EPS isolasjon
  Enkel å montere
  Lang levetid
  Økonomisk i bruk
  12 års garanti på inntertanken

  Veggbrakett medfølger ikke

  HeatEx 20 og 30 liter er små varmtvannsberedere som krever minimalt med plass og er ekstremt effektive. Berederne monteres enkelt på veggen med hjelp av en brakett (bestilles separat) eller plasseres i en benk. De er utstyrt med Aquatemp blandeventil og egen plugg for tapping av berederen. Pluggen kan erstattes med en kran med slangetilkobling for enkel tapping. HeatEx er skumisolert og leveres med Iso-topp som effektivt forhindrer varmetap gjennom ventilen, og er derfor ekstra strømbesparende.

  GARANTI
  Høiax har markedets lengste garanti med 12 års reklamasjonsrett på trykktanken

  OM HØIAX
  Høiax ble grunnlagt i Fredrikstad i 1927, og er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere. Hovedkontoret og produksjonen deres ligger også i Fredrikstad. Høiax har i dag Norges bredeste produktsortiment innen ethvert behov for varmt vann. Deres varmtvannsberedere har en effektiv isoleringsteknikk som gir minimalt varmetap og er dermed svært økonomisk i bruk. I tillegg til å ha lang erfaring med produksjon av varmtvannsberedere, har Høiax i mange år også vært systemleverandør for rørsystemer, vannbåren varme og varmepumper.

  MILJØ
  Høiax er bevisst på deres miljøansvar. De har et effektivt retursystem for kasserte produkter. produktene deres inneholder ingen miljøskadelige stoffer og fabrikken deres er moderne og tilfredsstiller alle krav til bærekraftige produksjonssystemer. Høiax har forøvrig implementert og vedlikeholder et miljøstyringssystem som tilfredsstiller bestemmelser for systemsertifisering og kravene i standarden NS-EN ISO 14001:2004.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00