Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
habo
Varenummer: 17027
Eks. MVA
 • Produsent

  Habo

  Serie

  Ventit

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Plast

  Produktmål

  Ø100 mm x B: 154 x H: 154 mm

  Egenskaper

  Automatisk fuktsensor
  Justerbar
  Timer for ettergangstid
  For veggmontering
  Rørdiameter: Ø100 mm
  Strømforbruk: 14 W
  Forsyningsspenning: 230 V, 50 hZ
  Luftstrøm: 98 m3/t
  Lydnivå: 34 dB(A) 3 m
  Kapslingsklasse: IP 44
  2 års garanti

  Vekt

  1 kg

  Pakkemål

  0.103 x 0.146 x 0.146 m

  Pakkevolumen

  0.002196 m3

 • Habo Ventit Selected baderomsvifte. Avtrekksvifte med justerbar fuktsensor som automatisk starter når den forhåndsinnstilte fuktnivået er nådd. Viften har også justerbar timer for kontroll av ettergangstid. For Ø100 mm rørdiameter. Effektiv vifte med luftstrøm på 98 m3/t. Kapslingsklasse IP 44, godkjent for bruk på våtrom.

  TEKNISK
  Justerbar fuktsensor
  Automatisk
  Justerbar timer (ettergangstid)
  Rørdiameter: Ø100 mm
  Strømforbruk: 14 W
  Forsyningsspenning: 230 V, 50 hZ
  Luftstrøm: 98 m3/t
  Lydnivå: 34 dB(A)
  Kapslingsklasse: IP X4
  Temperaturområde: 0°C til +45°C
  Garanti: 2 år

  DIMENSJONER
  Bredde: 154 mm
  Høyde: 154 mm
  Dybde stuss: 77 mm

  VENTIT SELECTED
  Baderomsviften Ventit Selected er beregnet til å komplettere ventilasjonen i boliger og offentlige bygg. Den kjennetegnes av stille gange, lavt energiforbruk, stor driftsikkerhet og høy effektivitet. Viften har ingen interferende effekt på annet elektronisk utstyr.

  FUKTSENSOR OG TIMER
  Ventit Selected viften er utstyrt med fuktsensor og timer som er justerbare. Viften starter når fuktnivået har nådd innstilt verdi på fuktsensoren. Viften slås av når en forhåndsprogrammert tidsperiode (3 - 30 minutter) har gått.

  Innstillingen av fuktsensorens følsomhet forenkles av en lysdiode (grønn) som sitter inntil fuktsensorens justeringsskrue. Om justeringsskruen vris mot urviseren minsker fuktfølsomheten, om den vris med urviseren, øker følsomheten. Lysdioden lyser med fast skinn når fuktsensorens følsomhet ligger på nivå med eller over rommets faktiske luftfuktighet.

  Viften kan også være koblet slik at den slås på via strømbryteren for belysningen. Timeren starter når belysningen slukkes. Viften slås av når en forhåndsprogrammert tidsperiode (3 - 30 minutter) har gått siden belysningen ble slukket.

  Dette tidsrommet kan stilles inn trinnløst via en justeringsskrue som sitter på kretskortet og er merket "TIME". Om justeringsskruen vris med urviseren, øker tidsrommet, om det vris mot urviseren minsker tidsrommet.

  KONSTRUKSJON
  Ventit Selected avtrekksvifte består av et viftehus som inneholder en motor og et vifteblad. I luftekanalen sitter et kretskort som styrer viften, beskyttet av en kåpe som er festet med en skrue. På kretskortet sitter også en klemmerekke for tilkobling til strømnettet. På fremsiden av viftehuset finnes en åpning for innføring av strømledningen. Viften og luftinntaket beskyttes av en fremside.

  INSTALLASJON
  Viften skal kobles til strømnettet av autorisert elektriker. I installasjonen skal det inngå en strømbryter der avstanden mellom tilkoblingsklemmene er minst 3 mm. Ved installasjon skal nettspenningen være frakoplet.

  SIKKERHETSFORSKRIFTER
  Habo Ventit Selected viften tilfredsstiller sikkerhetskravene i standarder og EU-direktivene EN 60335-1:2004 og EN 60335-2-80:2007 (i nyeste versjon). Viften har beskyttelsesklasse IPX4 og er beskyttet mot vannsprut.

  VEDLIKEHOLD
  Bryt forbindelsen med strømnettet før rengjøringen startes. Bruk en myk klut og oppvaskmiddel for å rengjøre enheten for støv og smuss. Tørk alle rengjorte overflater. Viften bør rengjøres noen ganger per år for å fungere optimalt.

  HABO
  Habo er et av Nordens ledende firma innen funksjonelle beslag, kroker og baderomsserier og henter sin inspirasjon gjennom å forbedre hverdagsmiljøet ditt. Felles for alle produktene er at de er minst like robuste, omsedlige og bra i dag som da de startet produksjonen i 1921. Habo forvalter en tradisjon av god design og kvalitet for kunder i Norden, med lokale sortiment tilpasset etter farge, form, tradisjon, standarder og målsetting. Habo produserer på en ansvarsfull og bærekraftig måte og har stort fokus på miljø, utslipp og produksjonskontroll.

Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00