Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
vikingbad
Varenummer: 7034812
Eks. MVA
 • Produsent

  Vikingbad

  Serie

  IDA

  Farge

  Sort høyglans

  Materialer

  Mdf

  Produktmål

  60 x 46 x 88 cm

  Egenskaper

  Ferdig montert
  BLUM skinner med demping
  5 års reklamasjonsrett

  Uten servant og blandebatteri

  Pakkemål

  L:66 x B:95 x H:52 cm

  Pakkevolumen

  326.04 dm3

 • VikingBad IDA 60 kommode 60 x 46 x 88 cm Sort høyglans

  TEKNISK
  Ferdig montert
  BLUM skinner med demping
  5 års reklamasjonsrett

  Uten servant og blandebatteri

  VikingBad IDA
  IDA serien har et stilrent og minimalistisk design og kommer i mange forskjellige størrelser. Modellene leveres i helfarget hvit eller sort høyglans (lakkert) eller hvit matt (lakkert). Alle baderomsmøbler i VikingBad IDA-serien leveres ferdig sammensatt klare til å monteres på vegg. Servantene i støpemarmor produseres av en blanding med polyester og kalsiumkarbonat. Før blandingen helles i formene legges det et lag med gel-coat, som sikrer en skinnende overflate med lang holdbarhet. Servantene herdes i støpeformene og tas deretter ut og tørkes før polering og overflatebehandling. Støpemarmor har mindre avvik enn porselensservanter, og VikingBad kan garantere 0/+3 mm i variasjon på målene til våre servanter. For daglig rengjøring kan man benytte vanlige rengjøringsmidler, men unngå mikrofiberkluter og rengjøringsmiddel som har slipeeffekt

  VikingBad IDA fronter og skrog produseres av fuktbestandig lakkert MDF som er produsert etter den europeiske E1 normen. Modeller med skuffer leveres med BLUM skufferskinner, selvlukkende funksjon og demping som gjør at skuffene glir lett og lydløst. Modeller med dører har BLUM hengsler med selvlukkende funksjon og demping. Dørene lukkes mykt og lydløst, og føles behaglige.

  VIKINGBAD
  Vikingbad er en importør og leverandør av synlige VVS-produkter samt utendørs massasjebad. De har et stort utvalg baderomsprodukter til konkurransedyktige priser. Vikingbad har en omfattende kolleksjon bestående av: baderomsmøbler, badekar, massasjekar, dusjkabinett, dusjløsninger, dusjnisjer, massasjedusj, steamdusj, steambad, rainshower, blandebatteri og annet baderomsutstyr. De har også utendørs massasjebad samt en rekke pleiemidler godkjent for bruk i Norge.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00