Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
interform
Varenummer: 0004ET05GLL+
Eks. MVA
  • Produsent

    Interform

    Serie

    E-Lite

    Farge

    Krom profil

    Materialer

    Klart glass

    Produktmål

    95 x 195 cm

    Egenskaper

    Venstre hengslet
    6 mm herdet glass
    Heve/senkefunksjon
    Silikonfri montering

    Må kombineres med E-LITE EW sidefelt eller E-LITE ET front

  • Interform E-lite ET dusjdør i 6 mm klart glass, venstre hengslet. Krom hengsler innfelt i glass og Krom profiler. Heve/senkefunksjoner. Silikonfri montering.

    KOMPLETTERES
    Må monteres sammen med Interform E-lite EW sidefelt/fastfelt eller E-lite ET front. ET + EW / ET + ET blir et dusjhjørne. Kombiner ulike størrelser.

    INTERFORM
    Interform ble etablert våren 1992 og er en ledende Norsk produsent av bade- og massasjekar. Bedriften holder til i nye moderne produksjonslokaler på Øysand utenfor Trondheim, hvor de har produksjon, lager og showroom. Interform legger stor vekt på nyvinnende design, inspirasjonen henter de fra blant annet reiser og deres samarbeidspartnere. I tillegg til produksjon av bade- og massasjekar importerer og selger de Italienske kvalitetsdusjer fra produsenter som legger stor vekt på kvalitet og design.

    Interform er medlem av returselskapet RENAS. Gjennom dette medlemskapet viser Interform at de tar miljøansvar for produktene de produserer. Alle miljøgifter blir håndtert på en forsvarlig måte og resten av materialene gjenvinnes.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00