Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
interform
Varenummer: 60130
Eks. MVA
 • Produsent

  Interform

  Serie

  Zevs

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Akryl

  Produktmål

  180 x 80 cm

  Egenskaper

  310 liter
  Vannmassasje med variabel lufttilførsel
  Pneumatisk styring
  8 justerbare dyser
  Ryggmassasje
  Luftmassasje i bunn
  Ozonator

  Med avløp og bensett

 • Interform Zevs System 2+ Massasjebad 180 x 80 cm, uten panel.

  TEKNISK
  310 liter
  Vannmassasje med variabel lufttilførsel
  Pneumatisk styring
  8 justerbare dyser
  Ryggmassasje
  Luftmassasje i bunn
  Ozonator

  Med avløp og bensett

  Zevs er kun tilgjengelig gjennom fagforhandlere medlem i NRA

  SELVRENSENDE OZONATOR
  Ozonator er et skjult innebygd rensesystem som renser vannet med ozon ved bruk av vannmassasje, uten etterfylling av kjemikalier. Desinfiserer vannet på en kraftig, trygg og skånsom måte. Dreper bakterier betydelig hurtigere enn kjemikalier, svir ikke i øynene og irriterer eller tørker ikke ut huden. Ozonator eliminerer sykdomsfremkallende bakterier, har ingen innvirkning på pH-verdien i vannet og du slipper å kjøpe inn kjemikalier for rensing.

  Ozonator gjør den daglige rengjøringen av karet enklere da ozon bryter ned oksidanter i oljer og såpe, noe som reduserer såperestkanter.

  MATERIALE
  Interform karet produseres i vakumforet sanitærakryl og forsterkes med glassfiber. Materialet er slitesterkt, holder seg blankt og er lett å gjøre rent. Småskader/riper i karet kan enkelt poleres bort. Karene har solid ramme med justerbare bein.

  GARANTI
  På alle Interform bade-/boblekar er det 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Det er 2 års garanti på all utrustning på karet, som f.eks. armatur, søyler, pumper og elektronikk.

  All garanti forutsetter at skader ikke er kommet av vanskjøtsel.

  VEDLIKEHOLD
  Ved riktig rengjøring har du glede av karet i mange år framover. Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Ikke bruk midler med alkohol eller slipemidler, stålull og andre redskaper som riper.

  INNMURING
  Ved innmuring av badekaret bør det være en inspeksjonsluke på ca. 200 x 200 mm eller større fra baderommet og inn under karet. Luken må plasseres sentralt i forhold til sluk. Videre bør karet monteres på en slik måte at det fritt kan løftes opp ved service. Alternativt bør fronten på innmuringen monteres på en måte som gjør at en enkelt kan fjerne dette ved f.eks. å skjære langs kantene.

  Påse at baderommet har sluk et annet sted i rommet for eventuell lekkasje. Om sluk under innmurt bad

  INTERFORM
  Interform ble etablert våren 1992 og er en ledende Norsk produsent av bade- og massasjekar. Bedriften holder til i nye moderne produksjonslokaler på Øysand utenfor Trondheim, hvor de har produksjon, lager og showroom. Interform legger stor vekt på nyvinnende design, inspirasjonen henter de fra blant annet reiser og deres samarbeidspartnere. I tillegg til produksjon av bade- og massasjekar importerer og selger de Italienske kvalitetsdusjer fra produsenter som legger stor vekt på kvalitet og design.

  Interform er medlem av returselskapet RENAS. Gjennom dette medlemskapet viser Interform at de tar miljøansvar for produktene de produserer. Alle miljøgifter blir håndtert på en forsvarlig måte og resten av materialene gjenvinnes.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00