Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
linn bad
Varenummer: LBHANNA120GRÅ-SG
Eks. MVA
 • Produsent

  Linn Bad

  Serie

  Hanna

  Farge

  Grå matt

  Materialer

  MDF

  Egenskaper

  Myklukking
  2 fullt uttrekkbare skuffer
  Ferdig sammensatt
  Speil med belysning
  Glassramme
  Evermite servant
  10 års garanti

 • Linn Bad Hanna Møbelpakke 120 cm, grå matt, speil med glassramme

  TEKNISK
  Myklukking
  2 fullt uttrekkbare skuffer
  Ferdig sammensatt
  Speil med belysning
  Glassramme
  Evermite servant
  10 års garanti

  Produktbildene er kun ment som illustrasjon. Bildene kan avvike fra de faktiske produktene. Det medfølger kun underskap, servant og speil eller speilskap.

  LINN BAD HANNA
  Hanna har integrerte grep og skuffene er pent innrammet i skroget – noe som gir et enkelt og smakfullt utseende. Med en dybde på 50 cm er Hanna Linn Bad sitt største skuffemøbel og gir masse plass til oppbevaring. Hanna kan kombineres med alle speil i deres kolleksjon, og leveres med en evermite servant.

  SKROG
  Skrog og fronter består av 16-18 mm MDF trefiberplater som er helfolierte for å hindre vanninntrengning.

  SKUFFER
  Skuffene har integrert skuffeskinner. Skuffene er med fullt uttrekk og demping som sikrer at skuffen lukkes mykt og lydløst. På skuffemodellene er sidene i herdet glass!

  SPEIL OG LYS
  Speilskap, speil med sidelys og speil med glassramme har/leveres med LED-belysning. LED bruker betydelig mindre energi enn halogenbelysning og har en levetid på minimum 30.000 timer. Linn Bad sin LED belysning er sertifisert hos Nemko og er IP44-klassifisert. På speilene med aluminiumsramme består belysningen av lystoffrør T5.

  EVERMITE SERVANT
  Linn Bad Hanna leveres med evermite som er en kunstmarmorservant. Evermite er støpt i former som sikrer minimalt lite variasjon i målene. Linn Bad garanterer 0/+3 mm variasjon i lengdemål. Evermite er basert på modifisert polymerbase, dette gjør servanten suveren med hensyn til ripesikkerhet, flekkinntrengning og glans. Den har en helt unik holdbarhet.

  LINN BAD
  Linn Bad er en populær norsk produsent av baderomsmøbler lokalisert i Vik i Sogn. Linn Bad sine baderomsløsninger leveres ferdig montert.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00