Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
uponor
Varenummer: 5110136
Eks. MVA
 • Produsent

  Uponor

  Farge

  Sort

  Materialer

  HDP

  Produktmål

  25 meter x 54/48

  Egenskaper

  For 28 og 32 mm PEX-rør
  Kveil 25 meter

  Vekt

  0 kg

  Pakkemål

  0.4 x 0.78 x 0.78 m

  Pakkevolumen

  0.01 dm3

 • Uponor varerør 54/48 mm for 28 og 32 mm PEX rør kveil 25 meter.

  UPONOR RØR I RØR
  Uponor Tappevannsystem PEX er et vannskadesikkert system. Uponor Tappevannsystem PEX er testet etter NT VVS 129, og har bestått alle krav. Vannskadesikkerheten viser seg ved at PEX-rør med beskyttelsesrør (varerør), trekkes fra fordeleren til tappevannstedet uten skjøter. Fordelerskapet har lekkasjeindikering til rom med sluk.

  Systemet er komplett med komponenter for rørtrekking ved nybygg, rehabilitering og prefabrikkerte enheter.

  Systemet er tilpasset skjult montasje i byggekonstruksjoner av treverk, betong, lettbetong, murstein eller synlige rørstrekk i kjeller eller himling.

  Uponor tappevannsystem består av rør og komponenter som er tilpassede for å kunne fungere sammen som et system. Anvendelse av andre komponenter eller utstyr som ikke er godkjent av Uponor skjer på eget ansvar.

  WIRSBO PEX RØR
  Wirsbo-PEX-rør er hovedkomponenten i Uponor Tappevannsystem. Røret, som er produsert av tverrbundet polyeten, fikk typegodkjenning første gang hos Statens Planverk (Sv.) i 1973. Siden den gang har røret blitt godkjent for distribusjon av kaldt og varmt tappevann i mer enn 30 land. Røret har meget gode langtidsegenskaper og er korrosjonssikkert.

  Røret har dessuten den fordelen at det ikke påvirkes av høye vannhastigheter eller aggressivt vann. Det avgir hverken smak, lukt, tungmetaller eller andre helsefarlige stoffer til drikkevannet.

  Tester viser at røret ved en temperatur på 70° C og et trykk på 1 MPa ved kontinuerlig drift, har en beregnet levetid på minst 50 år. Wirsbo-PEX-rørene oppfyller dermed den europeiske standarden EN ISO 15875-1.

  UPONOR VARERØR
  Varerøret er produsert i HD-polyeten og kan brukes i temperaturområdet -20 til +120° C.

  Rørene er korrugert, noe som gir stor fleksibilitet og stor holdfasthet. Uponor Varerør er typegodkjent i Sverige bl.a. når det gjelder brannteknisk klassifisering ifølge TG-bevis 4991/86.

  Varerørets funksjon er å gi ytterligere sikkerhet mot vannskader. Det gir dessuten en mekanisk beskyttelse, samtidig som isolasjonskravene og brannsikkerhet for innebygde ledninger er etter forskriftene. Varerørene er merket med ”Uponor”, samt med innvendig og utvendig dimensjon. Varerørene produseres i sort, blå, hvit, grønn, gul og rød farge.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00