Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
aspen
Varenummer: 21413
Eks. MVA
 • Produsent

  Aspen

  Serie

  Avan

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Laminat

  Produktmål

  B:300x D:160x H:920 mm

  Egenskaper

  Lav modell
  Uten akrylboks

 • Aspen Avan speil med oppbevaring, lav modell. Speil med oppbevaring i hvit kompaktlaminat med fire oppbevaringsrom. Det øverste har en fast mellomvegg. Uten akrylbokser til de andre rommene. Bredde 300 x Dybde 160 x Høyde 920 mm.

  ARKITEKTTEGNET
  Avan serien er utviklet i samarbeid med arkitektbyrået White, med en felles tanke om å skape et møbel som tåler skikkelig tøffe tak, og som samtidig har en stilren og minimalistisk form. Seriens slitestyrke gjør at det passer ypperlig til offentlige miljøer og under ekstra tøffe forhold.

  KOMPAKTLAMINAT
  Alle deler i Avan serien, bortsett fra servanten og akrylboksene, er laget i kompaktlaminat. Kompaktlaminat er et svært solid materiale som lenge har blitt brukt til kjøkkenbenkeplater. Materialet er en kombinasjon av trefiber og herdplast sammensatt ved høy varme og under kraftig trykk. Resultatet blir et helt fuktbestanding og vanntett materiale med eksepsjonell slitestyrke.

  SAMMENSATT
  Aspen møbler leveres med ferdig sammensatte skrog. Det betyr minimalt med arbeid for deg og håndverkeren din - det eneste som gjenstår, er å henge møblene på veggen og montere fronter.

  At møbelet leveres ferdig sammensatt, betyr også at alle funksjoner er testet. Skuffene lukkes mykt og fint og armaturene lyser. Når møbelet forlater fabrikken i Jönköping, fungerer alt. En trygghet for deg.

  GARANTI
  Aspen er et svenskprodusert kvalitetsmøbel med 10 års garanti. Flere av Aspen sine møbler er Svanemerket. Svanemerkingen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonsmetoder, vann- og energiforbruk, genvinnbarhet og materialevalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet.

  SERVANTER
  Aspen bruker utelukkende nøye utvalgte og svært slitesterke materialer, som porselen, støpemarmor og emaljert stål. Dette er de mest slitesterke materialene en servant kan lages av, med en lettstelt og slitesterk overflate som tåler omfattende bruk.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00