Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: MK-ST-207-00T
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Serie

  Trend

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Rustfritt stål

  Egenskaper

  Doble stålplater
  Magnetlås
  Rustfritt stål
  Apotekerskuff
  Kjøleskap 123 liter
  Fryseboks 14 liter
  Energiklasse A
  Elektriske tilkoblinger 16A
  Kjøkkenvask
  Vask venstre
  Avrenningsfelt
  2 kokeplater
  30 min. tidsbryter

  Komplett med ventil og vannlås

 • Intra Trend 120LA hvitt minikjøkken 120 cm med vask til venstre. Leveres med kompressordrevet kjøleskap på 123 liter med halvautomatisk avfrysing og fryseboks på 14 liter. Kabinett med doble stålplater med skum imellom og magnetlås i dørene. Uttrekkbar apotekerskuff i midten og håndtak i rustfritt stål. 2 kokeplater med 30 min. tidsbryter. Energiklasse A, elektriske tilkoblinger 16A. Enkel kjøkkenvask med overløp i avrenningsbrett, samt rillefelt, leveres komplett med ventil og vannlås.

  DIMENSJONER
  Bredde: 1200 x Dybde: 600 x Høyde: 900 mm

  INTRA TREND MINIKJØKKEN
  Intra Trend minikjøkken er et "komplett kjøkken" med flere praktiske muligheter og detaljer. Passer for deg som ønsker alt et kjøkken bør inneholde, men som har begrenset plass.

  Trend Hvit er produsert i hvitlakkerte doble stålplater med skum imellom. Du kan også velge Trend minikjøkken med rustfri stålfront i børstet finish. Trend levers med magnetlås i dørene, håndtak i rustfritt stål og alle skuffer går på metallskinner. Kjøleskap 123 liter og fryseboks 14 liter er inkludert. Energiklasse A. Elektriske tilkoblinger 16A. Enkel kjøkkenvask med overløp i avrenningsbrett, samt rillefelt leveres komplett med ventil og vannlås. Enkelte modeller kan leveres med mikrobølgeovn 800W og alle modeller leveres med kjøleskap. Trend minikjøkken leveres i 90 cm, 100 cm og 120 cm bredde.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00