Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: 8166309
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Farge

  Stål

  Materialer

  Rustfritt stål

  Egenskaper

  Handicap modell
  Rustfri
  Gulvstående
  P-lås
  Veggbrakett
  Lydisolerende
  Uten sisterne
  Uten toalettsete

  Monteres til smal veggramme

  Vekt

  16 kg

  Pakkemål

  0.43 x 0.77 x 0.57 m

  Pakkevolumen

  0.188727 m3

 • Intra WCG4E-HC gulvstående toalett, handicap modell, i rustfritt stål. Leveres med P-lås, påsveist veggbrakett i rustfritt stål, inspeksjonsluke og lydisolerende skum. Bør monteres på smal veggramme utenpå vegg for å oppfylle kravene til plassering i rommet for HC tilgang. Toalettsete og sisterne medfølger ikke.

  DIMENSJONER
  360 x 700 x 500 mm

  INTRA TOALETT
  Intra leverer stilrene toalett for vegg- og gulvmontering som passer de fleste standard innbygningssisterner. Det eksisterer også en modell med sisterne, og flere av Intra sine modeller kan også leveres som handicap toaletter. Intra toaletter er hærverksikre, og rustfritt stål er hygienisk, lett å rengjøre og svært holdbart.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00