Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
svedbergs
Varenummer: 67145
Eks. MVA
 • Produsent

  Svedbergs

  Serie

  Fasett

  Farge

  Grå profil

  Produktmål

  90x90x217/227 cm

  Egenskaper

  Trykkstyrt mora armatur
  Takdusj
  Hånddusj
  Skyvedør
  Dobbel kulelager
  Håndtak i profil

  Rask montering

  Lett å rengjøre

 • Svedbergs Dusjkabinett 90x90 cm fasettformet, klart glass, grafittgrå profil, med dusjbatteri

  TEKNISK
  Trykkstyrt mora armatur
  Takdusj
  Hånddusj
  Skyvedør
  Dobbel kulelager
  Håndtak i profil

  Rask montering

  Lett å rengjøre

  Fordeler ved å velge dette kabinettet:
  1) Døren glir stille og lett takket være doble kulelagrede boogievogner samt fjæring nederst – åtte hjul på hvert dørparti!
  2) Takket være fjæropphenget er det bare å vippe av boogievognene i dørens nederkant ved rengjøring.
  3) Dørglasset har to aluminiumsprofiler på hver side som gir en stabil og stødig skyvedør. I profilene finnes det integrerte håndtak.
  4) Kraner fra Mora Armatur med ekstra gripevennlige håndtak som er testet og godkjent av det svenske reumatikerforbundet. Dessuten får ”såpeglatte” fingrer bedre grep.
  5) Blandebatteriet kompenserer for trykk- og temperaturvariasjoner.
  6) Alltid to dusjalternativer, hånddusj (kan justeres i høyden) og takdusj (regndusj).
  7) Sokkel som lett kan tas bort for å komme til under dusjkaret, rene flater på kranpanel, hylle i glass og hjul under dusjkaret gjør det lettere ved rengjøring.
  8) Forlimte profiler på glass gir enkel og rask montering.
  9) Skyvedør – optimalt for trange baderom.

  OM SVEDBERGS
  Svedbergs ble grunnlagt i 1920 og har siden 1962 tilvirket kvalitetsprodukter for baderom. I dag er Svedbergs markedsledende i Norden på baderomsmøbler og er notert på Stockholmbørsen. Produktutvikling, design og produksjon skjer i stor grad ved Svedbergs sitt eget anlegg i Dalstorp, Sverige. Under begrepet: Hele baderommet markedsføres det et bredt sortiment bestående av baderomsmøbler, badekar, dusjer, kraner/blandebatterier, WC, belysning, håndkletørkere og SPA.

  GJØR DET GRA GRUNNEN
  Ettersom Svedbergs gjør alt i deres eget anlegg i Dalstorp, kan de ta ansvar for at hvert produkt holder høyeste kvalitet. Når Svedbergs sier at de grunnlakkerer tremøblene, betyr det at møblene blir lakkert tre ganger, pluss at de topplakkerer en gang. Mellom hver lakkering tørkes produktet med UV-lys. De bruker dessuten en maling som trenger inn i materialet og forsegler treplaten mot fukt. Like nøye er de med skap og andre detaljer i blikk.

  MATERIAL VALGT MED OMSORG
  Svedbergs har flere krav når det gjelder materialer. Det handler særlig om at produktet skal ha et langt liv og at det skal være pent. Form er selvsagt også viktig.
  Tremøblene deres behandles flere trinn for at de skal få et langt og lykkelig liv. Grunnlaget er en fuktbestandig sponplate av høyeste kvalitet.
  Trinnene er i rekkefølge som følger:
  1) Fuktbestandig sponplate
  2) Grunningspapir
  3) Sliping
  4) UV-sparkel
  5) UV-grunning 1
  6) UV-grunning 2
  7) Lakksliping
  8) Syreherdende toppmaling
  Ferdig!

  FERDIG MONTERT
  Alle produkter fra Svedbergs leveres ferdig montert, dette sikrer at alle møbler blir riktig montert samt at det bidrar til mer effektiv oppbygging av baderommet.

  FABRIKKMONTERT ELEKTRISK
  Alle el-installasjoner er fabrikkmontert (S-merket, CE-merket og IP-klassifisert). S-merket er viktig komplement til CE-merkingen ettersom det garanterer at produktene er sikre og testet før levering.

  EKSTREME TESTER
  Til fronter som ikke er malte, benyttes ekte trefinér. Treoverflaten er skåret ut fra utvalgte stokker som skaper en ekte tre-følelse. I stammene benyttes fuktbestandige sponplater. Sponplatene har gjennomgått ekstreme tester for å forsikre at det er av beste kvalitet. Først har de blitt testet 3 dager i 20-graders vann, en dag i 12- grader kulde og deretter tre dager 70 grader varme.

  MILJØ
  Svedbergs arbeider kontinuerlig med utvikling av virksomheten for å minske miljøbelastningen. De har miljøutdannet personale og miljøansvarlige i de respektive produksjonsavsnittene. De seneste årene har Svedbergs med gode resultater gjennomført flere prosjekter for å minske miljøbelastningen. Noen av prosjektene er gjenvinning av løsemidler, noe som har redusert avfallsmengden fra lakkeringsprosessen med en fjerdedel. De har også byttet til en mer miljøvennlig forbehandlingssystem for pulverlakkering som er fri for organiske stoffer, fosfater, COD, BOD og giftige tungmetaller. M.m.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00