Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
linn bad
Varenummer: 0040505-h
Eks. MVA
 • Produsent

  Linn Bad

  Serie

  Sara

  Farge

  Hvit Høyglans

  Materialer

  Spon

  Produktmål

  B:90 x D:47 x H:60 cm

  Egenskaper

  Kulp til høyre
  Evermite servant
  3 dører
  Ferdig sammensatt
  10 års garanti mot fabrikasjonsfeil

  Blandebatteri, vannlås og bunnventil medfølger ikke

 • Linn Bad SARA HVIT HG Underskap HØYRE 90 MED SERVANT

  TEKNISK
  Kulp til høyre
  Evermite servant
  3 dører
  Ferdig sammensatt
  10 års garanti mot fabrikasjonsfeil

  Blandebatteri, vannlås og bunnventil medfølger ikke

  LINN BAD SARA
  Sara er prosjektbadet til Linn Bad som firer på prisen, ikke på kvaliteten. Sara leveres i 5 ulike fronter. Standard servant er kunstmarmorservant i Evermite – et materiale med suverene egenskaper i forhold til ripesikkerhet og glans. Sara leveres ferdig sammensatt.

  SKROG
  Skrog og fronter består av 16-18 mm MDF trefiberplater som er helfolierte for å hindre vanninntrengning.

  EVERMITE SERVANT
  Linn Bad Sara leveres med Evermite som er en kunstmarmorservant. Evermite er støpt i former som sikrer minimalt lite variasjon i målene. Linn Bad garanterer 0/+3 mm variasjon i lengdemål. Evermite er basert på modifisert polymerbase, dette gjør servanten suveren med hensyn til ripesikkerhet, flekkinntrengning og glans. Den har en helt unik holdbarhet.

  LINN BAD
  Linn Bad er en norsk produsent av baderomsprodukter, lokalisert i Vik i Sogn. Linn Bad ble startet i 1975, den gangen produserte de møbler til barnehager og husholdningsartikler i tre. I 1977 konstruerte de et enkelt overskap til bad, og det gode salget av dette skapet førte til at de også laget et speil med lys over. Det tok ikke lang tid før de fikk spørsmål om å lage et underskap til servanten som den gangen hang på veggen med rørdeler synlig. Det neste var spørsmål fra kundene om et stort oppbevaringsskap for klær, håndklær og lignende, dermed var de i full gang! I tillegg til baderomsprodukter produserer Linn Bad innredning for vaskerom og har hatt stor suksess med dette. I dag er de mellom de ledende i markedet med sine 30 dyktige ansatte og en svært automatisert produksjon, der deres roboter og CNC-maskiner stort sett jobber ubemannet døgnet rundt, året rundt.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00