Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
aspen
Varenummer: AT90HR-D
Eks. MVA
 • Produsent

  Aspen

  Serie

  Tidan

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Finèr

  Produktmål

  B:925/900x D:355/470x H:650 mm

  Egenskaper

  Myklukking
  Fullt uttrekk
  Antisklimatte
  Vannlås
  Servant
  LED lys
  Lysfarge 4000 K
  Ferdig sammensatt
  10 års garanti

 • Aspen Tidan Møbelpakke 90 cm rammet hvit dør med servant og speil med belysning

  TEKNISK
  Myklukking
  Fullt uttrekk
  Antisklimatte
  Vannlås
  Servant
  LED lys
  Lysfarge 4000 K
  Ferdig sammensatt
  10 års garanti

  ASPEN TIDAN
  Tidan er en stilfull og funksjonell møbelserie med smart oppbevaring. Den praktiske størrelsen og servantens sentrale kulp gjør møblene enkle å plassere, mens den rene formen overlever nye moter og trender i mange år fremover. Samtlige skuffer kan trekkes helt ut og har myklukking.

  EKTE TRE
  Aspen møbelserier lages av ekte tre, massivt eller finér. Unntaket er Avan og Wettern som lages av kompaktlaminat. Deres erfarne møbelsnekkere vet hvordan tre skal behandles, og hvordan det oppfører seg i et fuktig miljø. Siden det er et levende materiale, kommer nyansene i det til å endre seg noe før det modnes helt. Ved å bruke samme materiale til dører, skuffefronter og skrog, kommer dette til å skje på en helhetlig og gradvis måte, med de naturlige forandringene som treverk gjennomgår.

  SAMMENSATT
  Aspen møbler leveres med ferdig sammensatte skrog. Det betyr minimalt med arbeid for deg og håndverkeren din - det eneste som gjenstår, er å henge møblene på veggen og montere fronter.

  At møbelet leveres ferdig sammensatt, betyr også at alle funksjoner er testet. Skuffene lukkes mykt og fint og armaturene lyser. Når møbelet forlater fabrikken i Jönköping, fungerer alt. En trygghet for deg.

  GARANTI
  Aspen er et svenskprodusert kvalitetsmøbel med 10 års garanti. Flere av Aspen sine møbler er Svanemerket. Svanemerkingen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonsmetoder, vann- og energiforbruk, genvinnbarhet og materialevalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet.

  OM ASPEN
  Aspen ble grunnlagt i 2002 og er i dag en etablert aktør i baderomsbransjen. Produksjon og hovedkontor ligger i Jönköping i Sverige.
  Flere av møblene til Aspen er svanemerket. Svanen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonen, når det gjelder vann- og energiforbruk, gjenvinnbarhet og materialvalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet. Baderomsmøblene til Aspen har alltid ti års garanti mot fabrikasjonsfeil. Aspen er spesialist på baderomsmøbler og baderomsinnredning
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00