Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
linn bad
Varenummer: LBI60HGTSG-SG
Eks. MVA
 • Produsent

  Linn Bad

  Serie

  Ingrid

  Farge

  Hvit høyglans

  Materialer

  MDF

  Egenskaper

  Myklukking
  2 fullt uttrekkbare skuffer
  Ferdig sammensatt
  Speil med belysning
  Glassramme
  Top Solid servant
  10 års garanti

 • Linn Bad Ingrid Møbelpakke 60 cm, hvit høyglans med Top Solid servant grå og speil med glassramme

  TEKNISK
  Myklukking
  Fullt uttrekkbare skuffer
  Ferdig sammensatt
  Speil med belysning
  Glassramme
  Top Solid servant
  10 års garanti

  Produktbildene er kun ment som illustrasjon. Bildene kan avvike fra de faktiske produktene. Det medfølger kun underskap, servant og speil eller speilskap.

  LINN BAD INGRID
  Ingrid leveres i en rekke ulike bredder og farger – her er det kun fantasien som setter grenser! Ingrid har store skuffer med mye plass, og leveres med ulike innredningsløsninger – alt etter behov. Ingrid kan også leveres med grunnere skuffer i dybde 35 cm uten tillegg i pris. Alle speil og speilskap kan leveres til Ingrid.

  SKROG
  Skrog og fronter består av 16-18 mm MDF trefiberplater som er helfolierte for å hindre vanninntrengning.

  SKUFFER
  Skuffene har integrert skuffeskinner. Skuffene er med fullt uttrekk og demping som sikrer at skuffen lukkes mykt og lydløst. På skuffemodellene er sidene i herdet glass!

  SPEIL OG LYS
  Speilskap, speil med sidelys og speil med glassramme har/leveres med LED-belysning. LED bruker betydelig mindre energi enn halogenbelysning og har en levetid på minimum 30.000 timer. Linn Bad sin LED belysning er sertifisert hos Nemko og er IP44-klassifisert. På speilene med aluminiumsramme består belysningen av lystoffrør T5.

  SERVANT
  Linn Bad Ingrid leveres med enten porselen eller evermite servant som er en kunstmarmorservant. Evermite er støpt i former som sikrer minimalt lite variasjon i målene. Linn Bad garanterer 0/+3 mm variasjon i lengdemål. Evermite er basert på modifisert polymerbase, dette gjør servanten suveren med hensyn til ripesikkerhet, flekkinntrengning og glans. Den har en helt unik holdbarhet.

  LINN BAD
  Linn Bad er en populær norsk produsent av baderomsmøbler lokalisert i Vik i Sogn. Linn Bad sine baderomsløsninger leveres ferdig montert.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00