Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
danline
Varenummer: 6216714
Eks. MVA
  • Produsent

    Danline

    Serie

    Elegance

    Farge

    Hvit

    Materialer

    Akryl

    Produktmål

    1400X1400 mm

    Egenskaper

    Vannmassasje
    Luftmassasje
    Turbo
    300 liter
    Inv. Dybde 460 mm
    Utv. Høyde 600 mm
    5 år full garanti
    10 år komponent garanti
    Justerbare ben
    Med avløp/overløp

    Uten panel - bestilles separat

  • Danline ELEGANCE 1400 Boblekar system 03 turbo luft + vannmassasje uten panel

    TEKNISK
    Vannmassasje
    Luftmassasje
    Turbo
    300 liter
    Inv. Dybde 460 mm
    Utv. Høyde 600 mm
    5 år full garanti
    10 år komponent garanti
    Justerbare ben
    Med avløp/overløp

    Uten panel - bestilles separat

    DANLINE
    Et Danline kar er bygget for å holde i mange år og er veldig brukervennlig. Hvert eneste Danline kar har vært igjennom en grundig kontroll og test før det forlater fabrikken i Danmark. Dette sikrer at karet du velger vil leve opp til dine forventninger og alle funksjoner er testet. Danline produktene er CE-merket og besitter nødvendige sertifikater fra TUV/GS, Demko, Nemko og Semko.

    DANLINE GARANTI
    Alle komponenter og deler i Danline er testet, godkjent og sertifisert. Danline gir 5 års full garanti på alle nye produkter, så lenge du overholder betingelsene for vedlikehold og bruker produktet til dets formål. Danline har 10 års garanti på komponenter, noe som sikrer lang levetid på karet.

    SUPERCLEAN
    Alle Danline massasjekar har som standard innebygget Superclean system, som etter et bad tømmer slanger og dyser for vann. Superclean er et sensorstyrt system som også gjennomblåser alle dyser og renser rørene. Dette gir minimalt med vedlikehold og rengjøring.

    DANLINE BADEKAR
    Alle Danline modeller kan leveres som badekar eller som boblebad. Karene har justerbare ben og leveres med komplett avløp/overløp og bunnventil. Karene er produsert i ensfarget sanitetsakryl med flere lag glassfiberforsterkning på baksiden. I bunn finnes en bunnplate for å sikre optimal stabilitet.

    VANNMASSASJE
    Vannstrålens hardhet kan justeres og stråleretningen er variabel fra den enkelte dyse. Vannmassasjen er bygget opp rundt en kraftig pumpe som leverer et vanntrykk på minimum 21 kubikkmeter pr. time. 230 volt EL-tilkobling, forbruk 0,8 kw til 1,2 kw (ikke medregnet ekstrautstyr).

    LUFTMASSASJE
    Enveisdyser som sikrer at det ikke trenger vann inn i systemet, blåser ut oppvarmet luft. Har integrert luftfordeler som sikrer jevn luftdosering til alle luftdysene i bunn og gir en optimal massasje. Dysene er laget i forkrommet eller hvitlakkert massiv messing som lett kan avmonteres for rengjøring. Lufttrykket kommer fra en 500 W kraftig blåser med forvarme. 230 V EL-tilkobling, forbruk 0,8 kw (ekstrautstyr ikke medregnet).

    LUFT OG VANNMASSASJE
    Kombinasjonen av luft- og vannmassasje gir den perfekte spa opplevelse. Boblebad med både luftmassasje og vannmassasje har 230 V El-tilkobling og et forbruk på 1,6 kw til 1,8 kw (ekstrautstyr ikke medregnet).
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00