Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
vedum
Varenummer: 6900920U
Eks. MVA
 • Produsent

  Vedum

  Serie

  Art

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Mdf

  Produktmål

  B:908 x D:550 x H:646 mm

  Egenskaper

  Dempet skuff
  Inkludert vannlås og bunnventil
  Servant med top solid

  15 års garanti

  Pakkevolumen

  0 dm3

 • Vedum ART Møbelpakke 90 cm hvit med servant, med stikk

  TEKNISK
  Dempet skuff
  Inkludert vannlås og bunnventil
  Servant med top solid

  15 års garanti

  VEDUM ART
  Art er en komplett serie med distinkte fasede innrammingslinjer, innfelte skuffer og en unik servant. Servantens Top Solid-overflate gjør at den får en matt, steinlignende og slitesterk overflate. Servanten fås i breddene 608 mm og 908 mm. Du kan velge om du vil ha servantskap med to skuffer eller stativ i ask. Servanten mangler overløp, vi anbefaler derfor sluk i gulvet. En åpen bunnventil inngår til servantene. I serien finner du også overskap, speil, veggskap, høyskap og halvhøye skap. Alle skrog i hvitt med faset forkant. Dørene fås i ask eller malt - alle med push-funksjon.

  HVORFOR ART?
  Fordi baderomsserien Art skiller seg ut. Mest særegen er servanten med form av en virvel. den distinkte, presise og samtidig organiske formen gjenspeiles i hele den personlige serien. Med Art får du et baderom med tydelig møbelfølelse. Art er designet for Vedum av Jesper Ståhl og er det første Svenske baderomsmøbelet som har vunnet "red dot design award". Art leveres montert.

  VEDUM
  Vedum Kök & Bad ble grunnlagt i 1919 og er Sveriges største familieeide bedrift i sin sjanger. Vedum utvikler, produserer, markedsfører og selger baderom, kjøkken og vaskeromsinnredning av høy kvalitet.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00