Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: Model 65
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Egenskaper

  4 års garanti
  Rustfritt rivverk
  Reverserende
  Lydisolert
  Induksjonsmotor 0,65 hk
  405 W
  220-240 V
  50 HZ
  Trykkluftsstrømbryter

  Tenk på at du kanskje behøver å komplettere med ventil- og vannlås som fungerer som tilkobling til vasken

 • Intra InSinkErator Model 65 matavfallskvern med reverserende, rustfritt rivverk og 4 års garanti. Leveres med trykkluftsstrømbryter og lydisolering som gjør den ca. 20% mer stillegående enn standardkvern. Induksjonsmotor 0,65 hk, 405 W. 220-240 V og 50 HZ. Utvendig mål høyde 318 x diameter Ø185 mm.

  Avfallskvernen kan monteres i de fleste kjøkkenvasker. Den er enkel å montere og enkel å bruke. Tenk på at du kanskje behøver å komplettere med ventil- og vannlås som fungerer som tilkobling til vasken.

  Avfallskvern som på en enkel, hygienisk og funksjonell måte hjelper deg å bli kvitt organisk avfall (matrester). Å bruke matavfallskvern er en enkel måte å bli kvitt kjøkkenavfallet i hjemmet, det sparer tid og gjør at du slipper å bære avfallet til søppelkassen.

  INTRA AVFALLSKVERN
  Oppgrader kjøkkenet med Intras avfallskvern. Avfallskvernen er enkel å installere og enkel å bruke. Både under matlagingen og etter måltidet kan du kaste matavfallet direkte i kjøkkenvasken. Du slipper bakterier, søl og lukt, og får et praktisk og miljøvennlig kjøkken.

  ER AVFALLSKVERN LOVLIG?
  Bruk av avfallskvern på kjøkkenet er et tema det strides om og det er gode argumenter både for og imot avfallskverner. Du har selv ansvar for å sjekke om avfallskvern er lovlig eller ikke der du bor. Sjekk nettsidene til din kommune eller ring kommunen og spør om råd.

  HVORFOR FORBUD?
  I kommuner hvor det er forbud mot avfallskvern vil det ofte begrunnes med følgende:

  -Økt tilførsel av partikler og organisk stoff vil gi dårligere selvrensing og økt fare for tilstopping, luktproblemer og korrosjon, både på det private og offentlige ledningsnettet

  -Avløpsrenseanleggene må oppdimensjoneres for å klare rensekrav. Dette kan medføre høyere anleggs- og driftskostnader, og dermed høyere gebyrer.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00