Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
høiax
Varenummer: 8025361
Eks. MVA
 • Produsent

  Høiax

  Serie

  Titanium Express

  Produktmål

  530 x 800

  Egenskaper

  140 liter
  For 4-6 personer
  1950 +1950 Watt
  Enkel å montere
  Lang levetid
  Økonomisk i bruk
  12 års garanti

  Berederen gir opp til 3 ganger raskere varmt vann enn en standard bereder

 • Høiax Express RSB 140 benkebereder 2+2 KW

  TEKNISK
  140 liter
  For 4-6 personer
  1950 +1950 Watt
  Enkel å montere
  Lang levetid
  Økonomisk i bruk
  12 års garanti

  Med en Høiax Expressbereder får du varmt vann klart til tapping opptil tre ganger raskere enn på en standard varmtvannsbereder uten å bruke mer strøm.

  Teknikken er genialt enkel; berederen er utstyrt med to elementer ett nær bunnen og ett høyt oppe. Når vannet er kaldt, trer det øverste elementet i funksjon og varmer opp en begrenset vannmengde, og gir på kort tid varmt vann for tapping. Deretter slår det nederste elementet inn og varmer opp resten av tanken. Begge elementene jobber aldri samtidig, og forbruker dermed ikke mer strøm. Den korte oppvarmingstiden gjør expressberederne spesielt velegnet for dem som har høyt forbruk av varmt vann.

  Alle modeller er utstyrt med Aquatemp blandeventil og sikkerhetsventil. RSBX har itillegg egen plugg for tømming av bereder. El-boksen er godkjent for IP klasse 21 for RSBX.

  GARANTI
  Høiax har markedets lengste garanti med 12 års reklamasjonsrett på trykktanken

  OM HØIAX
  Høiax ble grunnlagt i Fredrikstad i 1927, og er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere. Hovedkontoret og produksjonen deres ligger også i Fredrikstad. Høiax har i dag Norges bredeste produktsortiment innen ethvert behov for varmt vann. Deres varmtvannsberedere har en effektiv isoleringsteknikk som gir minimalt varmetap og er dermed svært økonomisk i bruk. I tillegg til å ha lang erfaring med produksjon av varmtvannsberedere, har Høiax i mange år også vært systemleverandør for rørsystemer, vannbåren varme og varmepumper.

  MILJØ
  Høiax er bevisst på deres miljøansvar. De har et effektivt retursystem for kasserte produkter. produktene deres inneholder ingen miljøskadelige stoffer og fabrikken deres er moderne og tilfredsstiller alle krav til bærekraftige produksjonssystemer. Høiax har forøvrig implementert og vedlikeholder et miljøstyringssystem som tilfredsstiller bestemmelser for systemsertifisering og kravene i standarden NS-EN ISO 14001:2004.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00