Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
cinderella
Varenummer: 100847
Eks. MVA
 • Produsent

  Cinderella

  Serie

  Comfort

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Komposittplast / Syrefast stål

  Produktmål

  B:390 x D:590 x H:600 mm

  Egenskaper

  540 mm sittehøyde
  Kapasitet inntil 12 personer pr døgn
  Ø100 mm ventilasjonsrør

  EL 220 - 240 V, 10 A
  150m3/h viftekapasitet
  2000 W effekt ved forbrenning
  0,8 - 1,5 kWh energiforbruk pr forbrenning

  Godkjent for våtrom, IP34
  Kan stå i rom uten oppvarming

  Vekt

  39 kg

  Pakkevolumen

  192 dm3

 • Cinderella Comfort medfører et vesentlig bedre inneklima enn de tradisjonelle forbrenningstoalettene. All luft til forbrenningen hentes fra utsiden av hytten/boligen. Ingen luft tas fra toalettrommet, noe som kan medføre nedkjøling av rommet. Toalettet tilfredsstiller moderne tetthetskrav og har et antibakterielt toalettsete. Cinderella Comfort er barnesikkert og uten tilgang til varme deler. Toalettet er norskprodusert med høy kvalitet og 3 års garanti. Cinderella Comfort baserer seg på et balansert, lukket luftsystem og tilfredsstiller dermed Tek10 krav. Systemet for inn- og utluft sikrer optimal forbrenning og energiforbruk. Avfallsproduktene urin og ekskrementer forbrennes ved høy temperatur til en minimal askemengde. Mengden aske etter en ukes normal bruk får plass i en vanlig tekopp. Asken er helt ren og bakteriefri og kan kastes som vanlig husholdningsavfall eller strøs tilbake til naturen. Toalettløsningen er komplett og trenger ingen avløp og vann. Produktet er NEMKO godkjent og CE merket. Cinderella Comfort er enkel å montere, det kreves kun nettstrøm, innluft og utlufting.

  PAKKEN INNEHOLDER
  1 stk Cinderella Comfort
  1 krt Originale papirposer (500 stk)
  1 stk Ø110 mm x 430 mm utluftsrør
  1 stk Ø110 mm x 430 mm innluftsrør
  1 stk Ø110 mm T-bend (90°)
  1 stk pipehatt
  1 stk stormkappe
  1 stk brukerveiledning
  1 stk installasjonsveiledning

  Påse at montering utføres i henhold til elektriske og byggtekniske forskrifter. Cinderella Comfort er innvendig utført i syrefast stål, som sikrer god beskyttelse mot rust. Utvendig skall er laget av komposittmateriale. Cinderella Comfort har innebygget vifte som avkjøler toalettet og trekker ut avgasser og damp. I tilfelle strømbrudd er Cinderella Comfort utstyrt med et oppladbart batteri som kan drive avtrekksvifte og elmotor. Systemet lader selv opp batteriet. Varmekilden består av en spesialprodusert varmekolbe, som er designet for å takle høye belastninger. Temperaturen reguleres ved sensorer som styres av kretskortet. Forbrenningskammeret er isolert av materialer som isolerer selv ved ekstremt høye temperaturer.

  OM CINDERELLA
  Cinderella Eco Solution AS er et datterselskap av Sirius Eco Group AS, et familiekonsern lokalisert i Midsund kommune i Romsdal. De har lang erfaring med forbrenningstoalettet Cinderella, en økologisk totalløsning for håndtering av toalettavfall. Cinderella er det naturlige førstevalget for den som stiller høye krav til kvalitet og funksjonalitet.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00