Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
smedbo
Varenummer: ZK327
Eks. MVA
 • Produsent

  Smedbo

  Serie

  Pool

  Farge

  Krom

  Materialer

  Messing

  Egenskaper

  10 års garanti
  Massiv messing
  Rustfri
  Veggmontert
  Skjult innfestning
  Svingbar
  3 kroker

  Pool serien kan limes på vegg. Monteringsbeslaget som ligger vedlagt er tilpasset liming og skruing. Bruk Loctite Kna Epoxy eller Relekta Tec7 (medfølger ikke)

  Vekt

  0 kg

  Pakkemål

  0.042 x 0.115 x 0.145 m

  Pakkevolumen

  0.000700 m3

 • Smedbo Pool svingbar trippelkrok ZK327 i polert messing og med 10 års garanti. Perfekt for håndklær, badekåper, smykker etc. Skjult innfestning. Høyde 125 mm.

  For borfri montering kan produktet limes på veggflis. Monteringsbeslaget som ligger vedlagt, er anpasset for liming eller skruing. Lim medfølger ikke.

  SMEDBO POOL
  Smedbo Pool gir badet en internasjonal design-følelse. Med enkle og rene linjer. Kjernen av massiv messing og overflate i polert krom.

  LIM PÅ FLISER
  Smedbo Pool kan limes på veggflis, for borfri montering.

  1. Rengjør overflaten ekstremt nøye, gjerne med rødsprit.
  2. Fyll lim på limbeslaget
  3. Plasser limbeslaget i ønsket posisjon på veggen. Ikke lim i fugene.
  4. La limet herde, 24-48 timer (se forpakning på lim)
  5. Monter produktet til beslaget

  Bruk gjerne Loctite Kna Epoxy eller Relekta Tec7 for varig resultat. Det er ikke anbefalt å lime håndklestenger, badekarshåndtak og baderomshyller.

  GARANTI
  Smedbo gir 10 års garanti på sine produkter. Med riktig vedlikehold holder Smedbo seg "som ny" i hele badets levetid.

  MATERIALE
  Smedbo baderomstilbehør produseres i massiv messing lagd av optimal legering av kobber og zink. Dette gir produktene den høyeste kvalitet. De ulike baderomsseriene finnes i massiv messing med forskjellig overflatebehandling. Du kan for eksempel få den blankpolert, forkrommet eller i mattbørstet krom.

  Hver artikkel poleres og beskyttelselakkeres også med en spesialutviklet, høytransparent epoxy lakk. Derfor ser Smedbo produkter fortsatt ut som nye, selv etter flere års bruk.

  SMEDBO
  Smedbo baderomsserier representerer det ypperste av funksjonell skandinavisk design hva gjelder funksjon og kvalitet. De har trolig Skandinavias største tilbehørsprogram, og de mange brede baderomsseriene omfatter alt fra knotter, hengere og speil til elegante WC-børster.

  Alle serier er omsorgsfullt utviklet for å tilpasse seg personlige innredningsstiler og ønskemål - alt fra det enkle stramme, til det myke romantiske.

  Produktene er enkle å montere, med skjult og sikker feste. Smedbo selger til alle deler av verden, med Skandinavia som hovedmarked. Dette svenske selskapet har røtter tilbake til 1967, da baderomsserien Herregård ble introdusert.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00