Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
aspen
Varenummer: 300060
Eks. MVA
 • Produsent

  Aspen

  Serie

  Aspen A

  Farge

  Hvit

  Produktmål

  B: 600 x D: 430 x H: 16 mm

  Egenskaper

  Servant i slitesterk Evermite
  Lett å rengjøre
  Svenskprodusert
  10 års garanti

 • Aspen A Norm Servant 60 cm hvit evermite

  TEKNISK
  Servant i slitesterk Evermite
  Lett å rengjøre
  Svenskprodusert
  10 års garanti

  Lav servant i det svært slitesterke materialet Evermite. Med en servant som bare bygger 16 mm i høyden, er det Aspen sin netteste modell.

  EVERMITE
  Evermite er et materiale i støpemarmor som kan formes med millimeterpresisjon. Dette gir servanten et unikt design som passer perfekt til underskapet. Overflaten er helt glatt og ripebestandig og kjemikalieresistent. Evermite servanten er derfor både lettstelt og praktisk.

  ASPEN NORM
  NORM er et stilrent møbel med grepslist på skuffene og en tynn servant i slitesterk Evermite. Når du vil ha baderomsmøbler av høy kvalitet, i stilren design og nøye utvalgte materialer. Møbelet fås i fem bredder fra 60 til 140 cm, og du kan velge mellom fargene hvit og antrasitt. NORM fås med servant i det svært sterke og formbare materiale Evermite. Med en høyde på bare 16 mm, er den Aspen sin netteste modell.

  OM ASPEN
  Aspen ble grunnlagt i 2002 og er i dag en etablert aktør i baderomsbransjen. Produksjon og hovedkontor ligger i Jönköping i Sverige.
  Flere av møblene til Aspen er svanemerket. Svanen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonen, når det gjelder vann- og energiforbruk, gjenvinnbarhet og materialvalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet. Baderomsmøblene til Aspen har alltid ti års garanti mot fabrikasjonsfeil. Aspen er spesialist på baderomsmøbler og baderomsinnredning.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00