Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
kwc
Varenummer: 12.151.042.000
Eks. MVA
 • Produsent

  KWC

  Serie

  Ono

  Egenskaper

  Hull i benk: Ø35
  Anslutning: PEX rør 3/8" RG
  Vannmengde 11 l/min

 • KWC ONO servantbatteri med oppløftsventil

  TEKNISK
  Hull i benk: Ø35
  Anslutning: PEX rør 3/8" RG
  Vannmengde 11 l/min

  KWC ONO
  KWCs nye baderomsserie ONO har et puritansk og tøft design. Både dusj-, badekar- og servantarmaturene er eksempler på delikat eleganse som viderefører det evige samspillet mellom liv og vann. KWC ONO har en sofistikert kontrollmekanisme i form av den forsterkede, uvanlig tynne, herdede hendelen, som er koblet til armaturkroppen i en forseglet gjennomføring. Innovasjonen sikrer at skruer er skjult i denne modellen. Utsøkte detaljer preger dens karakter. Dette er sveitsisk presisjon på sitt beste som etterlater et varig inntrykk!

  KWC ONO TOUCH LIGHT PRO
  er et helt nytt produktkonsept for kjøkkenet. Dette blandebatteriets enkle linjer og rene stil gjenkjennes fra de andre KWC ONO-batteriene. Nå løfter sveitsiske KWC ONO-serien videre med sofistikert elektronikk.KWC ONO touch light PRO kan enkelt og behagelig betjenes med fingertuppene og har tre forhåndsinnstilte vanntemperaturer og vannmengder tilgjengelig. Berører man én gang kommer kaldt vann og farveringen lyser blått, to ganger for lunkent (oransje lys) og tre ganger for varmt (rødt lys).KWC ONO touch light PROs betjeningsenhet tilbyr også mulighet for fininnstilling i tillegg til tre forhåndsinnstilte vanntemperaturer og vannmengder. En enkel rotering på topprattet er nok til å justere temperaturen korrekt. For å justere vannmengden trykker man inn rattet og dreier.

  OM KWC
  KWC er et sveitsisk fabrikat med lange tradisjoner. Selskapet ble opprettet i 1874 som produsent av spilledåser. Tyve år senere var markedet for spilledåser på hell, og i 1897 laget de sine første tappekraner.

  I dag leverer KWC et av verdens største sortiment av storkjøkkenarmaturer, og bruker teknologien og erfaringene derfra i produksjonen av armaturer for privatkjøkken og bad.

  Det som gjør KWC armaturer helt spesielle er kvaliteten, den utsøkte finishen, funksjonaliteten og den lange levetiden. I stadig større grad utpeker armaturene seg også med unikt design og teknisk nytenkning. Dette er "håndlagde" armaturer, så langt det lar seg gjøre i vår tids vestlige verden. Deler av produksjonen, poleringen og finishen kan ikke utføres tilfredsstillende maskinelt. På KWC-fabrikken er hver enkelt armaturs ferdigstillelse knyttet til personlig stolthet. I 1957 ble KWC verdens første til å lansere et kjøkkenbatteri med uttrekksdusj.

  KWC armaturer leveres i alle prisklasser, mange modeller, farger og overflater, og har, uansett prisklasse:

  Keramiske skiver i "hjertet" av armaturen
  Støpte tuter i stedet for rørtuter
  Slange til å trekke ut
  Tøft, delikat design
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00