Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
kwc
Varenummer: 10.261.012.000
Eks. MVA
 • Produsent

  KWC

  Serie

  Sin

  Farge

  Krom / Sølv

  Egenskaper

  Hull i benk: Ø35
  Tut kan dreies 160 grader
  Anslutning: PEX rør 3/8" RG
  Vannmengde: 12 l/min

 • KWC SIN kjøkkenbatteri i krom

  TEKNISK
  Hull i benk: Ø35
  Tut kan dreies 160 grader
  Anslutning: PEX rør 3/8" RG
  Vannmengde: 12 l/min

  KWC SIN
  sensuelt design til kjøkkenet
  Inget sted i hjemmet er vel mer sensuelt enn kjøkkenet? Det er her sansene får utfordret og utfoldet seg med forførende dufter og en verden av smaker som åpner opp for spontane fristelser av råvarer og delikatesser. Med KWC SIN blir kjøkkenet ytterligere én fristelse rikere. Den nye armaturserien fra sveitsiske KWC inviterer til en estetisk opplevelse og innbyr til berøring, lek og bruk av vann.

  KONSEPTET
  KWC SIN er funksjon og følelser, arkitektur og design, fortid og fremtid. I dette nye armaturkonseptet kombineres tekniske høydepunkter og nyheter med et sensuelt formspråk.Armatursokkelen, med form som den klassiske bordeauxflasken, kan påbygges forskjellige utløpstuter. En tilpasset såpedispenser gjør det hele komplett.

  DESIGNET
  Skulpturelle designdetaljer og forfinede former gir denne armaturen eleganse og fascinasjon.Med utgangspunkt i den geometriske grunnformen resulterer dens flytende overganger og perfekte proporsjoner i en sensuell helhet.Den glatte armaturkroppen med de sømløse overgangene og den flate betjeningshendelen sørger ikke bare for høy estetikk, men også for meget enkel rengjøring.Betjeningshendelen kan plasseres til høyre, venstre eller i front.KWC SIN highflex® ble tildelt den prestisjefulle Design Plus-prisen på ISH-messen i Frankfurt i mars 2011. MATERIALET
  KWC SIN er produsert i forkrommet messing. Slangen til highflex®-varianten er antrasitt og det er nettopp dette valget av materialer som gjør KWC SIN til noe helt spesielt og et ideelt objekt for dagens og morgendagens kjøkken.

  TEKNOLOGIEN
  Følgende varianter bygger på basiskroppen:
  KWC SIN svingbar tut
  KWC SIN uttrekksslange (skjult)
  KWC SIN uttrekksdusj
  KWC SIN highflex® fjærslange
  KWC SIN såpedispenser

  De forskjellige tutvariantene kan alle dreies 360°, noe som betyr maksimal bevegelsesfrihet.Varianten med skjult uttrekksslange som kan trekkes kort ut, er praktisk for rask skifte av stilling. Større komfort tilbys med uttrekksdusjen, som kan dras ut inntil 50 cm. Uttrekket fungerer absolutt lydløst og uten fare for kveiling av slangen under benken. Kombinasjonen tut og dusj er patentert.

  VERDENSNYHET
  KWC SIN med den patenterte highflex® fjærslangen forener to funksjoner: en spyledusj med en fleksibel highflex® fjærslange, som sørger for en større arbeidsradius, og – når dusjhodet er plassert i holderen – en svingbar tut som er dreibar 360°.
  Prinsippet er enkelt og logisk:
  Svingbar tut: Når dusjen er plassert i holderen, kan den roteres i valgfri retning og bli brukt som en normal svingbar tut med perlator.
  Forspyler og highflex® fjærslange: Når den praktiske og justerbare to-stråledusjen med en highflex® fjærslange fjernes fra holderen oppnår man et stort arbeidsområde. Dusjen har en omstiller som enkelt kan veksle mellom en vanlig vannstråle og dusj. Fjærslangen returnerer alltid til sin opprinnelige posisjon. Selve holderen kan svinges til siden.

  OM KWC
  KWC er et sveitsisk fabrikat med lange tradisjoner. Selskapet ble opprettet i 1874 som produsent av spilledåser. Tyve år senere var markedet for spilledåser på hell, og i 1897 laget de sine første tappekraner.

  I dag leverer KWC et av verdens største sortiment av storkjøkkenarmaturer, og bruker teknologien og erfaringene derfra i produksjonen av armaturer for privatkjøkken og bad.

  Det som gjør KWC armaturer helt spesielle er kvaliteten, den utsøkte finishen, funksjonaliteten og den lange levetiden. I stadig større grad utpeker armaturene seg også med unikt design og teknisk nytenkning. Dette er "håndlagde" armaturer, så langt det lar seg gjøre i vår tids vestlige verden. Deler av produksjonen, poleringen og finishen kan ikke utføres tilfredsstillende maskinelt. På KWC-fabrikken er hver enkelt armaturs ferdigstillelse knyttet til personlig stolthet. I 1957 ble KWC verdens første til å lansere et kjøkkenbatteri med uttrekksdusj.

  KWC armaturer leveres i alle prisklasser, mange modeller, farger og overflater, og har, uansett prisklasse:

  Keramiske skiver i "hjertet" av armaturen
  Støpte tuter i stedet for rørtuter
  Slange til å trekke ut
  Tøft, delikat design
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00