Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: 6186349
Eks. MVA
  • Produsent

    Intra

    Serie

    Millinox

    Farge

    Stål

    Materialer

    Rustfritt stål

    Egenskaper

    Rustfri
    Sateng finish
    Veggmontert
    Skjult veggbrakett

    Spesielt utviklet for bruk sammen med urinal

    Vekt

    15 kg

    Pakkemål

    0.583 x 1.194 x 0.17 m

    Pakkevolumen

    0.125000 m3

  • Intra Millinox MXUW-04 veggmontert skillevegg i rustfritt stål for bruk i sanitærrom hvor hygiene er en høy faktor. Skilleveggen er spesielt utviklet for bruk sammen med Intra urinaler i rustfritt stål. Veggen er produsert med hensyn til at den skal være lett å rengjøre.

    Leveres komplett med skjult veggbrakett klar for montering.

    DIMENSJONER
    Bredde: 80 x Dybde: 383 x Høyde 1092 mm

    INTRA MILLINOX
    Eksklusivt, skulpturelt og stilrent - Millinox har et kurvet formspråk i Sateng finish. Serien er skapt av designer Odd Thorsen, en av Norges fremste og mestvinnende produktdesignere. Thorsen har en systematisk tilnærming til design, og lar funksjon og estetikk spille like stor rolle i alle prosjekter.

    Med Millinox har Odd Thorsen skapt en serie for de som legger vekt på å omgi seg med eleganse og god design. Blant dem som har valgt Millinox er Quality Hotel 33 i Oslo, et hotell inspirert av 60-tallets design, musikk og energi, og Københavns ledende designhotell Skt. Petri.

    INTRA TEKA
    Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

    Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

    I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00