Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: 6186343
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Serie

  Endura

  Egenskaper

  Reservedel
  Levetid ca. 1 1/2 år
  Topp-pakning
  Silikonmembran
  Tube med molybdendisulfid

  Skifte av silikonmembran krever spesialnøkkel

 • Intra Endura reservedelssett for membran. Passer til Intra Endura EDU-1WF spylefri urinal. Silikonmembranen har en levetid på ca. 1 1/2 år, avhengig av brukshyppighet og vedlikehold. Komplett erstatningssett med topp-pakning, silikonmembran og tube med molybdendisulfid.

  SKIFTE AV MEMBRAN
  Silikonmembranen i den spylefrie ventilenheten skiftes ved å åpne ventilenheten ved hjelp av en spesialnøkkel som leveres med urinalen. Erstatt silikonmembranen og topp-pakning med ny. Smør silens gjenger med fettstoff som inneholder molybdendisulfid og skru på plass silen med spesialnøkkelen.

  INTRA ENDURA
  Intra Endura er en serie produkter rettet mot det offentlige sanitærrom. Produktene er av rustfritt stål, et holdbart materiale som er lett å holde rent. Rustfritt kvalitetsstål har tilnærmet livslang holdbarhet, er uknuselig og vann- og brannsikker. Der har ingen porer for bakterievekst, det lukter ikke og kan resirkuleres. Dette gjør produktene svært godt egnet for steder med høyfrekvent bruk, som skoler, kontorer, flyplasser, idrettsanlegg, jernbanestasjoner og sykehus.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00