Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
kwc
Varenummer: 10.501.042.700
Eks. MVA
 • Produsent

  KWC

  Serie

  Systema

  Farge

  Krom / Sølv

  Egenskaper

  Hull i benk: Ø35
  Slangeuttrekk: 60 cm
  Tut kan dreies 160 grader
  Anslutning: PEX rør 3/8" RG
  Vannmengde: 12 l/min

 • KWC SYSTEMA kjøkkenbatteri i rustfritt stål med uttrekkshode

  TEKNISK
  Hull i benk: Ø35
  Slangeuttrekk: 60 cm
  Tut kan dreies 160 grader
  Anslutning: PEX rør 3/8" RG
  Vannmengde: 12 l/min

  KWC SYSTEMA
  Systema er serien for den semiprofesjonelle kokken. Denne serien passer rett inn i et moderne kjøkken hvor funksjonelle elementer samtidig er visuelle høydepunkter. Modulsystemet sørger for et rikt utvalg av funksjoner og bruksmuligheter. KWC SYSTEMA står for profesjonell kjøkkenkompetanse for hverdagsbruk og tilbyr en skreddersydd armaturløsning for både det store og mindre kjøkken. Kan leveres i ekte rustfritt stål eller forkrommet.

  OM KWC
  KWC er et sveitsisk fabrikat med lange tradisjoner. Selskapet ble opprettet i 1874 som produsent av spilledåser. Tyve år senere var markedet for spilledåser på hell, og i 1897 laget de sine første tappekraner.

  I dag leverer KWC et av verdens største sortiment av storkjøkkenarmaturer, og bruker teknologien og erfaringene derfra i produksjonen av armaturer for privatkjøkken og bad.

  Det som gjør KWC armaturer helt spesielle er kvaliteten, den utsøkte finishen, funksjonaliteten og den lange levetiden. I stadig større grad utpeker armaturene seg også med unikt design og teknisk nytenkning. Dette er "håndlagde" armaturer, så langt det lar seg gjøre i vår tids vestlige verden. Deler av produksjonen, poleringen og finishen kan ikke utføres tilfredsstillende maskinelt. På KWC-fabrikken er hver enkelt armaturs ferdigstillelse knyttet til personlig stolthet. I 1957 ble KWC verdens første til å lansere et kjøkkenbatteri med uttrekksdusj.

  KWC armaturer leveres i alle prisklasser, mange modeller, farger og overflater, og har, uansett prisklasse:

  Keramiske skiver i "hjertet" av armaturen
  Støpte tuter i stedet for rørtuter
  Slange til å trekke ut
  Tøft, delikat design
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00