Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00

Betalingslosninger Bad

 

Når du handler hos bad.no har du fire betalingsalternativ. Du kan velge å utsette betalingen i 14 dager med faktura, eller velge avbetaling / delbetaling med en handlekonto. Du kan også velge å betale fra bankkonto sikret med BankID (BankAxess), eller du kan betale med et kredittkort eller betalingskort når du legger inn bestillingen din. Her får du en mer detaljert forklaring på de ulike betalingsmetodene du kan velge hos bad.no.

 

Artikkelen inneholder:

 1. Betaling med faktura
 2. Betaling med konto
 3. Betaling med bankaxess
 4. Betaling med kredittkort og bankkort
 5. Kontakt bad.no

 

 

Betalingsmetoder Bad 


 

Paybybill Faktura

Betaling med Faktura

Vi tilbyr PayByBill Faktura i samarbeid med arvato Finance AS. Betalingsfrist er 14 dager. Hvis du velger å betale med PayByBill Faktura vil det ikke påløpe noe ekstra gebyr. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet. For å gjennomføre en kredittsjekk må du oppgi ditt fødsels- og personnummer, eller organisasjonsnummer.

 

Faktura sendes pr. e-post etter at du har mottatt varene dine. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.

 

Ved å velge PayByBill Faktura får du:

 • Trygghet til å handle uten å oppgi din kredittkortinformasjon
 • Mulighet til å handle gjennom å bare oppgi ditt personnummer
 • Mulighet til å se varen før du betaler
 • Handle enkelt, trygt og raskt på nettet

 

Din leveringsadresse og faktureringsadresse må være lik, både for privatpersoner og bedrifter. Adressen må stemme med det som står i Brønnøysundregisteret dersom du er bedriftskunde. For privatpersoner vil det være adresse oppført i folkeregisteret som gjelder. Adressen kan ikke være en postboksadresse.

 

Pdf Icon Les mer om PayByBill Faktura (PDF, lenken åpner i nytt vindu).

 

Kjøp med Faktura hos bad.no er i tråd med Forbrukerrådets anbefaling om å ikke betale på forskudd ved netthandel.

 


 

Paybybill Konto

Betaling med konto

Vi tilbyr PayByBill Konto i samarbeid med arvato Finance AS. Med PayByBill Konto har du som kunde mulighet til å dele opp betalingen. Du velger selv om du ønsker å betale et angitt "minstebeløp å betale" på tilsendt månedsfaktura eller betale mer om du heller ønsker det. Du kan når som helst, uten ekstra kostnad, velge å avslutte din PayByBill Konto ved å betale inn hele det resterende kredittbeløpet.

 

Det er enkelt å opprette PayByBill Konto:

 • Velg PayByBill Konto eller PayByBill Faktura som betalingsmåte i nettbutikken
 • Betal "minimumsbeløpet" angitt på mottatt faktura som første delbetaling
 • Signer og returner kredittavtalen som blir tilsendt deg

 

Priseksempel; kr. 20 000, o/12 mnd., eff. rente 25,63%, totalt kr. 22 570,-.

 

Pdf Icon Les mer om PayByBill Konto (PDF, lenken åpner i nytt vindu).

 

Kjøp med Konto hos bad.no er i tråd med Forbrukerrådets anbefaling om å ikke betale på forskudd ved netthandel.


 

Bankaxess Bankid

Betaling med BankAxess

Betaling fra bankkonto sikret med BankID krever at du har en BankAxess avtale med samme bank hvor du har din BankID. BankAxess gjør det mulig å betale online på en enkel og sikker måte. Du betaler direkte fra din konto uten å oppgi opplysninger om din bankkonto eller ditt kredittkort, og i motsetning til PayByBill Faktura/Konto trenger vi ikke å gjennomføre en kredittsjekk.

 

Du velger selv leveringsadresse innenfor Norge og den behøver ikke å være lik folkeregisteret. For å gjennomføre et kjøp med bankkonto, må du ha dekning for hele beløpet på konto. I tillegg må du ha tilgang til din kodebrikke for BankID eller BankID på mobil.


 

Verified Securecode

Betaling med kredittkort og bankkort

Den siste betalingsmetoden du kan velge når du handler hos bad.no, er betaling med Visakort eller MasterCard. Dersom du velger denne betalingsmåten, vil vi reservere ordrebeløpet på kortet ditt, og trekke det når varene blir sendt.

 

Dersom noe av det du har betilt har lengre leveringstid enn fem dager, vil det reserverte beløpet fjernes, og reserveres på nytt når det nærmer seg levering.

 

For å ivareta sikkerheten ved din kortbetaling, vil du overføres til en ekstern, sikker og kryptert kobling hos betalingsformidleren DIBS når du sjekker ut. Her taster du inn kortopplysningene dine. Vi benytter 3D Secure og CVC2 / CVV2 verifisering for alle kortbetalinger du gjennomfører på vår nettbutikk. Bad.no AS får ikke tilgang til dine kortdetaljer, men er likevel ansvarlig for alle transaksjoner du gjennomfører med bank- og kredittkort gjennom nettbutikken.

 

Betaling med kredittkort hos bad.no er i tråd med Forbrukerrådets anbefaling om å ikke betale på forskudd ved netthandel.

 

Dersom du lurer på noe mer rundt bestilling eller betaling, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. 

Kontakt bad.no

Påkrevd
E-post må inneholde @ og .
 
Påkrevd