Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om vegghengt bereder

Montering og vedlikehold

En vegghengt varmtvannsbereder skal monteres direkte på vegg med medfølgende brakett. Hvis det ikke er sluk i rommet, er det krav til bruk av lekkasjestopper for å sikre mot vannlekkasjer. For sikker montering anbefaler vi at en autorisert rørlegger tar seg av installasjonen. Det sikrer også dine rettigheter ved en eventuell reklamasjon. Våre varmtvannsberedere har høy kvalitet og lang levetid, og du finner kun anerkjente merkevarer med lang garantitid hos oss.

Vegghengt varmtvannsbereder

En vegghengt bereder kan frigi verdifull plass når gulvplassen er begrenset. Du kan få vegghengte beredere som passer til husstander opp til 4 personer. De minste typene er for 1-2 personer og de største fra 3-4 personer. Nye varmtvannsberedere er energieffektive og vil gi merkbar reduksjon i strømutgiftene. Moderne isolering gir et minimalt varmetap og er derfor et godt tiltak for å redusere strømforbruket og bedre miljøet.

Rask oppvarming

Selv en liten varmtvannsbereder på veggen kan gi mye varmt vann. Små vegghengte beredere på 20 og 30 liter krever minimalt med plass, men kan likevel være ekstremt effektive. 20 liter varmt vann holder til en rask dusj (40 liter blandet vann). Fordelen med en liten tank er at vannet raskt varmes opp igjen og i løpet av en knapp time er det klart for varmt vann til en ny dusj.  En vegghengt bereder passer derfor bra for hytter og hybler med liten plass.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen