Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om vegghengt toalett

Montering av vegghengt toalett

Velger du innebygd toalett anbefaler vi alltid at du bruker en autorisert rørlegger for montering. Det sikrer deg mot eventuell framtidig vannlekkasje grunnet feil montering. Hvis veggskålen ikke blir montert i henhold til forskriftene kan dette føre til vannskader som ikke blir synlig før det er for sent. Vi anbefaler at man først bygger ferdig våtrommet og så kasser inn sisternen slik at den blir montert på riktig side av membranen. Vi leverer kun veggmontert toalett fra kjente produsenter, som sikrer deg tilgang på reservedeler ved fremtidig vedlikehold.

Velg riktig veggskål og trykkplate

Med et vegghengt toalett sparer du plass og renholdet på badet blir vesentlig enklere. Du kan velge blant mange design, fra tradisjonelle innebygde toalett, til rektangulære eller runde design. De fleste med innebygd sisterne. Du kan kjøpe komplette pakker med innbyggingssisterne og veggskål. Da er du sikker på at alle komponentene passer sammen og du forenkler monteringen. Ønsker du vegghengt toalett og innbyggingssisterne fra ulike produsenter kan det la seg gjøre. Ta kontakt hvis du er usikker på hva som passer sammen. Trykkplaten bør alltid være av samme merke som sisternen. Pass på å velge riktig toalettsete, som passer både til veggskålen du har valgt og stilen på badet.

Stilrent med veggmontert toalett

Vegghengte toaletter har blitt mer populære de siste årene. Minimalistisk interiør og design har vært en trend i Norge og et veggmontert toalett tar liten plass. Ved å løfte toalettet vekk fra gulvet frigjør du mye plass på badet. Du kan faktisk spare opp til 0,5 kvm ved å henge toalettet på vegger. Har du begrenset plass på badet er dette et godt valg! Et vegghengt toalett forenkler også rengjøringen på baderommet. Det blir lettere å rengjøre rundt og under toalettet, som igjen gir et mer hygienisk baderom.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen