Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00

Inr Maltilpasset

Alt om vedum

Vedum baderomsinnredning

Vedum baderomsinnredning er svenskprodusert kvalitetsmøbel med et komplett sortiment til bad og vaskerom. Flere av produktene er Svanemerket, og gjenspeiler Vedum Kök & Bad sin bevisste holdning til miljø og kvalitet. Svanemerket stiller strenge krav til materialevalg, produksjonsprosesser og produktets levetid, og er en anerkjennelse av selskapets holdbare og miljøvennlige produktsortiment. Baderomsinnredningene utvikles og produseres lokalt i Sverige, noe som gir full kontroll over hele prosessen fra utvikling til ferdig produkt. De fleste innredningene leveres ferdig montert, og sikrestiller at alle funksjoner er testet før det forlater fabrikken. Dette gir deg som kunde trygghet, i tillegg til at det forenkler monteringsarbeidet betraktelig. Vedum baderomsinnredning kommer med 15 års funksjonsgaranti på skapskrog, skuffer og hengsler. Alle belysninger har minst beskyttelsesklasse IP21, og brorparten er IP44. Møblene er stort sett beregnet for veggmontering og leveres med praktiske opphengsskinner og enkle metoder for finjustering. Sortimentet til Vedum spenner fra trendy og moderne, til tidløst og klassisk.

Vedum Kök & Bad

Vedum Kök & Bad ligger i Vedum, en liten by ca. 9 mil nordøst for Gøteborg. Selskapet er Sveriges største familieeide kjøkken-, vaskerom- og baderomsprodusent, og ble opprettet i 1919. Det er lange tradisjoner og mye kunnskap som ligger bak deres stilfulle kvalitetsprodukter. I tillegg til Svanemerket, er selskapet sertifisert etter ISO 9001 og 14001. Fabrikken er på 21 000 kvadratmeter og produserer over 150 skap pr. time. I tillegg til solide, holdbare innredninger, lever Vedum opp til kundenes krav til design. Blant annet har designeren Jesper Ståhl vunnet den prestisjetunge Red Dot Design Award for møbelserien Art. Dette var det første svenske baderomsmøbelet som har vunnet prisen. I 1997 begynte Vedum for alvor å levere baderomsinnredninger til det norske markedet og Norge er i dag Vedums største eksportmarked. Vedum selges i dag hos utvalgte faghandlere med den riktige kunnskapen og kompetansen innenfor VVS. Ønsker du å lese mer om Vedum og deres rike historie, kan du besøke hjemmesiden her. Du finner også kontaktopplysninger, brosjyrer og inspirasjonsbilder.

Fakta om materialer

Vedum baderomsinnredning er produsert i fuktbestandige materialer og/eller har en overflatebehandling som tåler fukt lenger enn tradisjonelle materialer. For at baderomsinnredningen din skal holde seg fin lenge, bør du tørke opp vann og fuktighet så snart som mulig. Til rengjøring er det best å bruke en fuktig klut med skånsomt rengjøringsmiddel. Husk at flekker og riper er mer synlige på sorte og mørke farger. Fuktbestandige skrog lages av sponplater (P3) og MDF plater (V100). Overflatebehandlingen er også fuktavvisende, slitesterk og lett å holde ren. Husk at tre er et levende materiale som påvirkes av for eksempel struktur, alder og vekststed. Baderomsinnredningen kan derfor avvike noe i farger fra produkt til produkt. Fronter er laget av MDF, sponplate eller massivt tre. For å få en overflate som er bestandig overfor fuktighet, er de lakkert eller foliert. I Vedums sortiment er det servanter i porselen og støpemarmor, samt servantplater i marmor og kalkstein. Marmor og kalkstein har karbonatmineral (kalsitt) som hovedmineral, og begge steinsortene har lignende tekniske egenskaper.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen