Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Kjøkken og vaskerom
Produsent
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om vannfilter

Montering av vannfilter

Det finnes mange forskjellige vannrenseanlegg tilpasset ulike behov. Enten du trenger du effektiv rensing av vannet på hytta, eller friskt og rent drikkevann hjemme, er det stor sannsynlighet for at vi har den rette løsningen for deg! Filterhus til kjøkkenvasken er en effektiv løsning for rensing av vann. Les monteringsanvisningen nøye før du installerer vannfilteret. Filteret skal monteres på kaldtvannsledningen. Når filteret er i bruk vil det gradvis tettes av kalk og skitt. Dette reduserer både effekten av vannfilteret og trykket i kranen. Det er derfor viktig å sjekke filteret jevnlig og bytte ved behov. Husk å kjøpe vannfilter med riktig dimensjon når du kjøper nye filter.

Rent vann med vannfilter

Et vannfilter er en enkel og rimelig måte for å få bedre vannkvalitet. Enten det er på hytta eller på kjøkkenet. En stor fordel med å bruke vannfilter er rent vann med god smak. Vannet i springen er forskjellig avhengig av hvor du bor. Mange av våre drikkevannkilder ligger i nærheten av saltede veier, industri og jordbruk. Sur nedbør påvirker også kvaliteten på drikkevannskildene. Et drikkevannsfilter vil bidra til en god kvalitet på vannet, uansett hvilken drikkevannskilde ditt vann kommer fra. Ved filtrering fjernes spor av kjemikalier og annet mikroskopisk smuss som følger med vannet i rørsystemet. Dette gjør at vannet smaker friskere og bedre med et drikkevannsfilter.

Bedre helse med vannfilter

Et vannfilter vil fjerne både bakterier og skadelige stoffer som eventuelt finnes i vannet. Mange av vannverkene tilsetter klor som kan være en helserisiko. Når vannet så transporteres gjennom et rørledningsnett, som ofte er gammelt og kanskje i en svært dårlig forfatning, vil kvaliteten på vannet reduseres før det når kranen din. Vann- og avløpsrør blir stort sett er lagt i samme grøft. Når så lekkasjer oppstår vil dette medføre en sammenblanding av vann og kloakk som være en helserisiko. Et vannfilter vil effektivt fjerne dette problemet.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen