Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om utendørs boblebad

Montering og vedlikehold

Tenk godt gjennom hvor den beste plasseringen av ditt utendørs boblebad skal være. Jo nærmere huset, jo mer glede vil dere ha av massasjebadet.  Et utendørs boblebad må stå på en vannrett, jevn overflate som tåler en vekt på 500 kg pr m2. Husk at ditt massasjebad må plasseres slik at det er enkel tilgang til utstyrsrommet for inspeksjon og fremtidig service. Alt du trenger for å montere ditt boblebad ute er å koble til strøm og fylle bassenget med vann, fra for eksempel haveslagen. Det skal være en fast strømtilkobling fra sikringsskapet med jordfeilbryter tilkoblet massasjebadet. Et boblebad ute krever minimum 1-fas 230V/16 A eller 20A tilkobling. En startpakke med pleiemidler til førstegangsbruk vil gi deg alt du trenger til å få korrekt og hygienisk badevann.

Velg riktig utendørs boblebad

Det finnes et stort uvalg av utendørs spabad. Du kan få små men romslige massasjebad med plass til 2-3 personer, eller store utendørs boblebad med plass til 7 personer og mer. Vil du benyttet spabadet til trening kan du velge et massasjebad med motstøm. Er selve massasjebadet viktig for deg velger du et boblebad med regulerbare og kraftige dyser. Enkelte utendørs boblebad har vannfall og LED lys som gir en fin opplevelse i skumringstimene. For å sikre lang levetid på spabadet er det viktig å velge massasjebad fra riktige produsenter. Våre utendørs massasjebad er laget for nordiske forhold, med alle nødvendige godkjenninger og et landsdekkende servicenettverk.

Spabad en luksus alle kan unne seg

Opplev den helsebringende effekten et utendørs massasjebad gir. Frisk opp kroppen og løs opp i muskelspenninger med en god massasje. Etter en lang dag med stress på jobben, eller en hard treningstur er massasjebadet et perfekt sted for avslapping og fornyelse. Når gradestokken kryper under null, er det deilig å tre luen godt over ørene og krype ned i et herlig varmt vann, og nyte både varmen og den friske luften. Et utendørs boblebad er et perfekt sted for sosial hygge med familie og venner, eller en romantisk kveld under åpen himmel. Nyt stillheten en klar vinternatt, mens en sliten kropp får behandling av velgjørende varmt og masserende vann. Det er terapi for en frossen norsk vinterkropp. Skulle du allikevel ønske deg et innendørs boblebad har vi et stort utvalg av det også.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen