Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om utekran

Montering av utekran

Før du monterer din utekran er det viktig å lese monteringsanvisningen nøye. Er du i tvil anbefales det at du overlater jobben til en rørlegger som kan montere utekranen forskriftsmessig. Husk å stenge vannet til utekranen før vinteren setter inn. På noen utekraner må du også fjerne slangen og tappe ut vannet. En selvdrenerende kran montert med fall, vil sørge for at overskuddsvannet ikke vil bli stående i kranen. På den måten unngår du at krana fryser i stykker og ikke minst vil du forhindre vannskader i veggen. Har du stor hage anbefaler vi minst to utekraner for å gjøre vanningen enklere, en på hver side av huset.

Frostfri utekran problemfritt valg

Hver eneste vinter glemmer mange å stenge vannet til utekranen og tappe ut vannet. Da har krana lett for å fryse i stykker. Monter en frostsikker kran, så har du en bekymring mindre. Husk å fjerne hageslangen fra den utvendige kranen. Selv en frostsikker kran kan gi vannskader i veggen hvis hageslangen er koblet til i kuldeperioder. Med mindre du velger en kran som er frostsikker selv om slangen er tilkoblet. En slik frostsikker utendørskran er utstyrt med selvdrenerende overstykke. Hver gang vannet stenges av dreneres vannet som finnes i utendørskranens rør, slik at den ikke fryser i stykker selv om kopling og slange er montert.

Utekran med varmt og kaldt vann

Med en utekran for kaldt og varmt vann kan du blande til ønsket temperatur. Det er kjekt å ha når noe skal vaskes ute. Hunden, sykkelen og bilen vil enkelt og raskt bli ren med varmt vann i hageslangen. Er du sykkelentusiast og ofte kommer hjem fra treningsturen full av søle, kan det være greit å spyle av hele kroppen før du går inn i huset. En utekran med varmt vann vil da gjøre jobben for deg. Med små barn i huset kan sommerens første minibasseng enkelt fylles tidlig med temperert vann.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen