Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om toalettsete

Montering av toalettsete

Montering av et nytt toalettsete er enkelt. Vask toalettet godt før du monterer det nye setet og følg monteringsanvisningen som følger med toalettsetet. Det er ikke gitt at alle seter passer på alle toaletter. Ta derfor mål av avstanden mellom hullene på ditt toalett. Avstanden kan variere på de forskjellige toalettene. Mange toalettseter har justerbare fester, slik at det passer til mange forskjellige toalett. Vær også oppmerksom på at enkelte toalett har en fasong som ikke passer til standard toalettseter. NB! Av hygieniske grunner kan det være lurt å bytte toalettsette med jevne mellomrom. Ikke vent med å bytte toalettsete til du skal pusse opp badet.

Toalettsete med ekstra funksjoner

Toalettsete med ”Soft Close” som gjør at lokket stenges stille og forsiktig. Med et slikt toalettsete er det slutt på bråket når setet slås ned. Et toalettsete med click-funksjon vil forenkle rengjøringen. Click-funksjonen, som også kalles ”Quick Release”, gjør at toalettsetet lett kan hektes av hengslene, slik at rengjøringen blir rask og enkel. Toalettseter kommer i utallige former og farger. Bytte av toalettsete kan være med på å gi badet et nytt uttrykk. Valg av toalettsete vil avhenge av funksjon og formen på toalettet. Det finnes universalseter som passer de fleste toaletter, fordi festene kan justeres 130–180 mm.

Sitt godt på toalettsetet

Vi har et stort utvalg av toalettseter i ulike materialer, størrelser og farger. Mange tenker på et klosett kun som en nødvendighet. Men faktum er at toalettet er et av de viktigste møblene i hjemmet. Et sted der det er viktig å sitte godt. Det skal være pent, bekvemt og hygienisk. Pass på å velge et toalettsete som står i stil med toalettet og som passer til resten av baderomsinnredningen. Et gammelt toalettsete har ofte riper eller permanente flekker. Bytter du ut med et nytt toalettsete, vil du for en billig penge gi toalettet eller badet en ansiktsløftning. Alle ønsker seg et pent og innbydende baderom, men viktigst av alt, et baderom som er enkelt å holde rent.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen