Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om tilbehør dusj

Dusjgarnityr og dusjsett

Vil du ha glede av dusjen din er det viktig å velge riktig dusjgarnityr som passer for ditt behov. Det finnes mange ulike typer dusjgarnityr og dusjsett å velge mellom, enten du er opptatt av energisparing eller velvære. Velger du dusjgarnityr med fokus på ENØK og vannsparing, kan du redusere strømkostnadene vesentlig. Ønsker du flere innstillinger kan du velge en hånddusj med dusjhode som kan endres fra lett dusjregn til en massasjedusj med hard vannstråle. Vil du ha ekstra velvære i dusjen anbefaler vi en takdusj. De fleste velger dusjsett i krom, hvor både dusjstang, hånddusj og dusjslange er i krom finish.

Alt i reservedeler til dusj

Vi fører et stort utvalg reservedeler og tilbehør til dusj fra anerkjente merker. Uansett om du er på utkikk etter nytt hjuloppheng, en veggstang til hånddusj, dusjslanger, kuplinger, deksel, lister, profiler, trykkslanger, eller annet tilbehør og reservedeler til dusjen, finner du det her. Er du usikker på hva du trenger av reservedeler til dusjen er du velkommen til å ta kontakt med oss. Skulle det være reservedeler og tilbehør til dusj som vi ikke har på vår nettside, skaffer vi dette. Ta kontakt med oss så gir vi deg et godt tilbud.

Finn rett tilbehør og deler

Hvis du raskt vil finne riktig tilbehør til dusjen, anbefaler vi deg å bruke søkefeltet på toppen av nettsiden. Dersom du vet varenavn eller varenummer på tilbehøret eller reservedelen du er på utkikk etter, vil du rask finne riktig produkt. Om du husker hvilke merke du har eller ønsker å kjøpe, filtrerer du produktlisten på «produsent» og «serie». Da får du akkurat det utvalget du er på utkikk etter. For at det skal være enkelt for deg å finne fram, har vi kategorisert de mest vanlige reservedelene og tilbehøret til dusj i menyen.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen