Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Farge
Materialer
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om steamdusj

Montering

Montering av steamdusj skal alltid gjøres av fagfolk. Dette krever bruk av både rørlegger og elektriker, slik at steamdusjen monteres forsvarlig. Feil montert steamdusj kan føre til både brannfare og fare for eget liv og helse. Dampgeneratoren må monteres slik at den enkelt kan bli renset for kalkrester. Vi anbefaler regelmessig bruk av kalkfjerner for å rense generatoren. Belysning i en steamdusj skal være 12 eller 24 volt og dusjbatteriet som medfølger bør ha skoldsikring slik som på vanlige dusjer. Temperaturen utenfor en steamdusj må vanligvis ikke overstige 35 grader. Se vårt store utvalg av dusjløsninger her.

Velg riktig steamdusj

Hos bad.no vil du alltid finne godkjente steamdusjer fra anerkjente produsenter. De vil alltid ha nødvendige godkjenninger og ettermarked for reservedeler. Materialet i en steamdusj må tåle høy temperatur og fuktighet. Gulvet vør være sklisikkert og utstyrt med sluk. I tillegg bør taket være skrånende slik at kondensvann ikke drypper ned på den badende. Slanger må være av god kvalitet og armert ordentlig. Det er fortsatt mulig å kjøpe billige steamdusjer som ikke er godkjent i Norge. Å kjøpe et slikt produkt, kan medføre både brannfare og fare for liv og helse. Velger du en billig steamdusj som ikke er godkjent, vil du få vanskeligheter med hjelp til montering, vedlikehold og reservedeler. Levetiden på en billig steamdusj vil derfor være vesentlig kortere enn en steamdusj av god kvalitet fra anerkjente produsenter.

Steamdusj og badekar

De fleste steamdusjer har ikke badekar, og vi anbefaler derfor våre kunder å montere både badekar og steamdusj hvis badekar står høyt på ønskelisten. Det er likevel slik at ikke alle har plass til begge deler, så ønsker du en steamdusj med badekar har vi et begrenset utvalg av dette i vår nettbutikk. Finner du ikke det den løsningen du ønsker kan du vurdere å velge boblebad med vanndyser i påmontert dusjkabinett. Dette gir ikke steamdusj funksjon, men en deilig masserende dusjopplevelse og er et godt alternativ til steamdusj med badekar. Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med å finne den beste steamdusjen til ditt baderom. Enten du skal ha steamdusj med eller uten badekar.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen