Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om smedbo støttehåndtak

Smedbo badekarhåndtak

Bad.no fører et komplett utvalg Smedbo badekarhåndtak. Badekarhåndtakene har en kraftig konstruksjon for sikker montering og er laget i rustfritt materiale med en polert, forkrommet eller mattbørstet overflatebehandling. Håndtakene forener funksjon med design og gir et sikkert, brukervennlig produkt tilpasset våtrom. Du kan lese mer om Smedbo badekarhåndtak på produsentens hjemmesider.

Støttehåndtak i topp kvalitet

Smedbo støttehåndtak har en kjerne av massiv messing, som er en blanding av kobber og sink. Massiv messing er et perfekt materiale for baderommet da det aldri ruster. Enkelte av støttehåndtakene produseres i høykvalitet rustfritt stål i henhold til europastandard EN 1.4301. Smedbo rustfritt stål har meget høy korrosjonsbestandighet, noe som er spesielt viktig i baderom. Samtlige Smedbo støttehåndtak har 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

Smedbo dusjhåndtak

Ettersom Smedbo sine håndtak er rustfri og av kraftig konstruksjon for sikkert feste, fungerer produktene utemerket som dusjhåndtak. Kombiner Smedbo dusjhåndtak med en krakk eller stol, og du kommer deg trygt og enkelt opp og ned på setet. Smedbo har et stort utvalg av stilfulle og funksjonelle dusjhåndtak tilpasset ulike stilarter. Bad.no fører hele sortimentet.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen