Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om smedbo håndkleholder

Smedbo håndeklholder

Bad.no fører et komplett utvalg Smedbo håndkleholder. Håndkleholder i en kraftig konstruksjon for sikker montering og som er laget i rustfritt materiale med en polert, forkrommet eller mattbørstet overflatebehandling. Håndkleholderne forener funksjon med design og gir et sikkert, brukervennlig produkt tilpasset våtrom. Her finner du en komplett oversikt over alle våre Smedbo produkter.

Smedbo Håndklestang

En Smedbo håndklestang hever karakteren på badet. Veggmontert enkel håndklestang, dobbel håndklestang eller svingbar håndklestang. Smedbo produserer håndklestenger i en mengde ulike design og overflatebehandlinger. Du finner også et rikt utvalg av gulvstående løsninger.

Smedbo håndklering

Smedbo håndklering har en kjerne av massiv messing, som er en blanding av kobber og sink. Massiv messing er et perfekt materiale for baderommet da det aldri ruster. Smedbo produserer også håndklering i høykvalitet rustfritt stål i henhold til europastandard EN 1.4301. Smedbo rustfritt stål har meget høy korrosjonsbestandighet, noe som er spesielt viktig i baderom.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen