Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00

Inr Maltilpasset

Alt om smedbo

Smedbo baderomstilbehør i messing

Smedbo produserer Skandinavias største sortiment innen baderomstilbehør og de mange brede baderomsseriene omfatter alt fra knotter, hengere og speil til elegante toalettbørster. Alle seriene er omsorgsfullt utviklet for å passe ulike innredningsstiler, fra det enkle stramme, til det myke og romantiske. Smedbo lager baderomstilbehør i massiv messing, en optimal legering av kobber og zink. Perfekt for baderom og våtrom. De ulike baderomsseriene i massiv messing har forskjellig overflatebehandling. Du kan for eksempel få den blankpolert, forkrommet eller i mattbørstet krom. Hver artikkel poleres og beskyttelseslakkeres med en spesialutviklet, høytransparent epoxy lakk. Derfor ser Smedbo baderomstilbehør fortsatt ut som nye, selv etter flere års bruk. Produktene er enkle å montere, med skjult og sikkert feste. Smedbo gir 10 års garanti på alle sine baderomsserier. Ønsker du å lese om selskapet kan du besøke Smedbo.

Skandinavisk design

Smedbo selger til alle deler av verden, og mesteparten av salget skjer i Europa og USA. Kvaliteten på produktene, sammen med det stilfulle, Skandinaviske designet har gjort Smedbo til en bestselger i en årrekke. Smedbo startet tilbake i 1967 med håndsmie i liten skala og presenterte baderomsserien Herregård. Det var en serie innredningsdetaljer og dekorative beslag i massiv messing, som var tilpasset spesielt for baderommet. Med en design av skandinavisk snitt, har Smedbo forent skjønnheten som finnes i messing med kvaliteten og den håndverksmessige tradisjonen. Gjennom et langt og omfattende utviklingsarbeidet, sikrer Smedbo et høyt kvalitetsnivå samtidig som de verner om det klassiske nordiske design som produktene representerer. Bad.no fører et komplett utvalg av produkter fra Smedbo og lagerfører store deler av sortimentet. Vi har lang erfaring omkring baderomsdesign og hjelper deg gjerne med å finne riktig produkter til din stil.

Montering av Smedbo

Det er enkelt å montere Smedbo baderomsutstyr. Ett godt tips for montering av veggbrakett er å plassere braketten mot veggen akkurat der du vil ha den og markere med en tusjpenn hvor hullene skal være. Bor det øverste hullet først og skru fast veggbraketten uten å dra skruen for hardt til. Om nødvendig, kan du justere veggfeste noen millimeter sidelengs før du borer de andre hullene og fester braketten permanent. Dersom du har fliser på veggen bør du bruke en bor tilpasset flis. Du kan også lime enkelte av Smedbo sine baderomsserier. Til dette trenger du veggfester tilpasset liming. Disse kan kjøpes separat. Vi anbefaler ikke liming av badekarhåndtak, stenger (enkel, dobbel eller svingbar) eller glasshyller. Ved liming på fliser anbefales epoxy, tokomponent eller silicon. Ikke lim i fugene. Rengjør overflaten nøye først og la limet herde før du bruker baderomstilbehøret. Dette kan ta opp til 48 timer, avhengig av type festemateriale du bruker.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen