Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om servantbatteri

Montering av servantbatteri

Før montering må du sørge for at rørene er spylt rene, og at vannledningen er stengt. Les monteringsanvisningen nøye, og sørg for at servantbatteriet kobles til med kaldtvannsrøret til høyre og varmtvannsrøret til venstre. Er du usikker på hvordan du selv skal montere ditt nye servantarmatur anbefaler vi at du kontakter en rørlegger. En autorisert VVS-installatør er garanti for at installeringen utføres fagmessig. Rengjøring av ditt servantbatteri på badet gjøres enkelt med mildt oppvaskmiddel og rent varmt vann. Vanskelige kalkflekker kan fjernes med eddik.

Velg riktig servantarmatur

Med et nytt og moderne servantarmatur på badet kan du redusere vann– og energikostnaden kraftig. Servantbatterier med innebygd vannsparefunksjon, er et miljøtilpasset valg. Har du barn i familien må du passe på at det er temperatursperre på ditt nye servantbatteri, slik at små barnehender unngår skolding. Våre berøringsfrie servantbatterier til bad er både praktiske og elegante. I tillegg er de miljøvennlige, da vannforbruket ofte halveres med et berøringsfritt servantarmatur. Har du problemer med gripeevnen vil dette være et godt valg for deg. Det er ikke alltid at servantbatteriet kommer med oppløftsventil eller bunnventil. Velg gjerne en bunnventil som står i stil med ditt nye blandebatteri.

Designtips for servantbatteri

Det finnes mye lekker design å velge blant. Våre servantbatterier finnes i alt fra klassiske 2-greps blandebatterier til elegante berøringsfrie servantbatterier. De fleste servantbatterier kommer i krom utførelse. Men det finnes likevel mange fine kombinasjoner med glass, hvitt, sort eller messing for deg som er opptatt av detaljer. Vil du ha noe helt utenom det vanlige kan du velge et servantarmatur med lakkert overflate. Den lakkerte overflaten forhindrer synlige fingeravtrykk og er derfor lett å holde ren. Husk å tenke på hele baderommet, slik at servantbatteriet står i stil med resten av baderomsinnredningen.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen