Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om pvc rør

PVC avløpsrør

Plastrør kan løse de fleste utfordringer med rør i grøft eller sjø. Avløpsrør produsert i PVC (Polyvinylklorid) benyttes til utvendig overvann og spillvann. PVC er mye brukt i byggebransjen fordi det er billig, holdbart og lett å montere. Mindre PVC rør brukes i fordeling av vann til vask, dusj og annet inventar i boliger og bygninger. Vi har et komplett sortiment av PVC rør og tilbehør til avløp.

PVC rør - egenskaper

PVC rør har gode egenskaper når det gjelder materialstyrke og formstabilitet. PVC avløpsrør tåler både lave og høye temperaturer bedre enn andre rørtyper. For å sikre god vannkvalitet, må forurensninger ikke få anledning til å komme ut av avløpsrøret og inn i vannrøret via utettheter. Med PVC plastrør reduseres faren for lekkasje i rørene og sikrer et stabilt avløpssystem.

PVC rør - kvalitet

Alle PVC rør og deler er i henhold til gjeldende produktstandarder. Dette sikrer forenklet logistikk og vedlikehold, og reservedeler er alltid tilgjengelig. I våre PVC rør benyttes spesialutviklede PVC -kvaliteter som tilfredsstiller de strengeste krav til kvalitet og levetid. Se vårt komplette utvalg av PVC rør og tilbehør til avløp i nettbutikken.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen