Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00

Inr Maltilpasset

Alt om pumper

Avløpspumpe og klosettpumpe

Avløpspumper sørger for å fjerne vann, kloakk, grunnvann og mindre partikler til en septiktank eller nærmeste avløpssystem. En avløpspumpe er spesielt viktig for boliger som ligger lavere enn det kommunale nettet.  Med en klosettpumpe kan du selv velge hvor du vil ha bad og wc i din bolig, uten å ta hensyn til fall og avløpssystemet. Klosettpumpen sørger for å pumpe avløpsvannet til boligens avløpssystem. Se vårt store utvalg av pumper i nettbutikken.

Sirkulasjonspumpe

En sirkulasjonspumpe er selve hjertet i systemet for vannbåren varme og radiatorer. Sirkulasjonspumpen sørger for en jevn strøm med vann til systemet, døgnet rundt. Med en ny moderne pumpe, vil du kunne spare store beløp på reduserte strømkostnader. Med enkelte pumper kan du få så mye som 80 % i lavere stømutgifter hvis du skifter sirkulasjonspumpe. Se vårt store utvalg av sirkulasjonspumper i nettbutikken.

Unngå unødige vannskader

Vannskader og oversvømmelser er noe ingen ønsker seg. Det er likevel en stor risiko for at det kan skje. Derfor er det viktig å sørge for best mulig beskyttelse, slik at du unngår lekkasjer eller reduserer skadeomfanget. En lekkasjestopper kan forhindre store ødeleggelser. Lekkasjestoppere monteres i eller omkring vannførende installasjoner, og vil automatisk oppdage en lekkasje slik at vanntilførselen til skadestedet kan stoppes. Er boligen, garasjen eller boden ofte utsatt for oversvømmelser, vil en lensepumpe drenere vekk vannet.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen