Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Farge
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om pp rørdeler

PP rørdeler

Vi har alt av rør- og avløpsdeler produsert i PP – plastmaterialet polypropylen. Vårt store utvalg PP rørdeler, koblinger og tilbehør gjør at du kan spesialtilpasse din løsning for ditt bruk. For sikker og holdbar montering av PP rørdeler anbefaler vi at du tar kontakt med en autorisert rørlegger.

Smartline PP deler

Velger du PP rørdeler fra Smartline får du et avløpssystem hvor design, kvalitet og monteringsvennlighet er satt i fokus. Rørdelene tar seg pent ut ved åpne løsninger på bad og i våtrom, og de egner seg også for skjult montasje. Rørdelene er både enkle å montere og rengjøre. Vi har et komplett sortiment av PP rørdeler fra Smartline.

Tilbehør PP rørdeler

Du får både hvite og sorte Smartline rørdeler. Smartline er et komplett norsk rørsystem, produsert av Pipelife, som er godkjent for både åpen og skjult montasje. Vi har hele sortimentet av PP rørdeler som består av blant annet rør og rørbend i ulike dimensjoner, klammer, overganger, vannlås, skjøtenipler, rosetter m.m. Husk at rørdelene skal ha samme utvendig mål som rørene.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen