Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om pp rør

PP rør

Plastmaterialet polypropylen (PP) kjennetegnes ved sine gode egenskaper som tåler høy varme og ulike kjemikalier. PP rør er utviklet for å tåle det norske klimaet, slik at avløpssystemet fungerer like bra en kald vinterdag som en varm sommerdag. Rørene har høy kvalitet, lang levetid og riktig pris og brukes i boliger, kontorlokaler, idrettshaller, fabrikker og på skip.

PP rør innendørs

PP rør er den mest brukte rørtypen til innendørs avløpssystem. PP rør er godkjent for bruk innendørs, der avløpene stort sett er vanlig spillvann. Ved avløp med høy temperatur og store konsentrasjoner av visse kjemikalier anbefaler vi deg å kontakte oss før du går til innkjøp av rør, slik at vi kan sørge for at du får riktige rør til ditt bruk.

PP rør Smartline

PP rør fra Smartline serien gir deg både god design, funksjonalitet og enkel montering. Smartline, produsert av Pipelife, egner seg like bra for montering i åpne løsninger på bad og våtrom, som i skjult montasje i vegg. Vi har et komplett utvalg av PP rør fra Smartline i vår nettbutikk.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen