Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om minikjøkken

Montering av minikjøkken

Før du monterer ditt nye minikjøkken må du lese monteringsanvisningen nøye og sørg for at hovedvannledningen er stengt. Er du usikker på kobling til vannrør bør du kontakte en autorisert rørlegger for å sikre riktig montering. Blandebatteri er ofte tilleggsutstyr. Husk at blandebatteri skal koples til med kaldtvannsrøret til høyre og varmtvannsrøret til venstre.

Minikjøkken

Et minikjøkken inneholder som regel alt det du trenger til kjøkkenet og måler ikke mer enn 100—120 cm i bredden. Kjøleskap, kokeplater, vask og skap, alt integrert i en modul som tar liten plass. Kjøleskapet som er integrert i minikjøkkenet er som regel på ca 100-120 liter med en liten frysedel. 2 kokeplater er standard, men komfyr må som regel kjøpes i tillegg.

Plassmangel

Et minikjøkken gir deg et komplett kjøkken og tar minimalt med plass. Det passer ypperlig for deg som trenger et lite kjøkken på hytta, hybelen eller rett og slett har begrenset plass. Kanskje du trenger et lite kjøkken i vinterhaven for lett tilgang på kalde forfriskninger en varm sommerdag? Eller et minikjøkken i kjellerstuen eller i loftstuen til glede for familiens tenåringer? Et minikjøkken gjør det enkelt å sette opp et ekstra lite kjøkken uten store kostnader.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen