Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00

Inr Maltilpasset

Alt om linn bad

Linn Bad møbler

Linn Bad er en ledende Norsk produsent av baderomsmøbler og vaskerom til det norske markedet. Gjennom flere tiår har bedriften kombinert god norsk håndverktradisjon med skandinavisk design. Fronter og skrog består av helfoliert MDF, høykomprimerte trefiberplater, produsert etter EN 622-5. Høyglans folie og matt folie består av fleksibel PVC-folie, noe som sikrer god beskyttelse mot vann. Baksiden av frontene består av melamin, et belegg bestående av papir impregnert med melamin for å hindre vanninntrenging og skaper en hard, glatt overflate. Skuffemodellene til Linn Bad leveres med integrerte skuffeskinner, fullt uttrekk og demping som sikrer at skuffen lukkes mykt og lydløst. De integrerte skuffeskinnene er selvsmørende og trenger ikke å etteroljes. På de fleste modellene leveres skuffene med glassider i herdet glass. Produktene leveres i miljøvennlig emballasje og kan leveres til godkjent mottak. Servanter produseres i Porselen og Evermite kunstmarmor. Du kan finne mer informasjon om Linn Bad på deres hjemmeside her.

Linn Bad servanter

Linn Bad servanter lages i Porselen og Evermite kunstmarmor. Porselenservantene blir støpt i former og glassuren blir sprayet på maskinelt med 4 lag i 0,4 mikron tykkelse for å sikre holdbarhet over tid. Servantene brennes ved ca 1200 grader. Dette gir en blank og glatt overflate som er lett å rengjøre. Porselen "krymper" noe ved brenning, dette gir større variasjon i målene. Porselenservanter må påregnes noe overmål i lengderetningen. For Linn Bad baderomsinnredninger der høyskap skal stå inntil underskapet, anbefaler vi å bruke Evermite kunstmarmorservanter. Evermite er basert på modifisert polymerbase, noe som gir en mer holdbar og motstandsdyktig servant sammenlignet med komposittservanter dekket med vanlig gelcoat. Linn Bad evermite servanter har en glatt og tett overflate som forebygger inntrenging av smuss. Dette forenkler renholdet. Servanten er svært motstandsdyktig mot flekker og riper.

Linn Bad Speilskap

Linn Bad har utrolig flotte speil og speilskap. Speilene er glassplater dekket med speilcoating, og produseres etter gjeldende EU sertifisering. Belysning til speil fra Linn Bad er alltid beskyttelsesklasse IP44, noe som sikrer bruk i våtrom. Belysningen er også CE godkjent og NEMKO godkjent. Speildørene til Linn Bad speilskap har speil på begge sider. Ryggplaten er speilfoliebelagt MDF. Lyskilde i speildørene er 2 x 593 mm LED profil i aluminium. Lyskilde i skap, topp og bunn er LED profil i aluminium. Det medfølger 12 DC, 1 - 30 W LED trafo, samt boks med 230 V uttak med 1 tilslutningskabel. Spenning er 230 V / 50 Hz. Speilskapene til Linn Bad er IP44 og Nemko godkjent. Mange av våre kunder hevder Linn Bad har markedets peneste speilskap. Det er ingen tvil om at designet og kvaliteten appelerer til markedet.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen