Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00

Inr Maltilpasset

Alt om lim, fug og tetning

Lim

Vi har alt du trenger av lim til våtrom og rørinstallasjoner. Lim til drikkevannrør, gassrør, kabelkanalrør i ulike materialer. Gjengelim som er meget velegnet til rørtetting og lim med rask herdetid som er anbefalt for bruk på vertikale flater og i tak. Riktig lim til våtrom er viktig. Med riktig lim blir sluttresultatet bedre og du begrenser faren for vannskade til et minimum.

Fug

Tec7 er godt egnet til våtrom. Tec7 er en allsidig og miljøvennlig lim, fuge- og tettemasse som benyttes både på våte og tørre overflater og limer stekt. Tec7 herder raskt og tåler store temperaturendringer og frost. Med Tec7 reduserer du risikoen for sopp og bakterier. Silikon brukes også til tetting og fuging på baderom og til sanitære installasjoner. For å unngå sopp og bakterier må du bruke silikon med fungicid. Du får både Tec7 og silikon i flere fargetoner, slik at fugen passer best mulig inn på ditt baderom/våtrom.

Tetning

Det er viktig å sørge for tette skjøter og overganger i rør og gjenger. Vi har et stort utvalg av gjengetape, hamp, pakksalve og kitt som sikrer tetting av rør og hindrer lekkasjer. Vann kan trenge gjennom selv de miste åpningene, så god og riktig tetting er meget viktig for å unngå vannskader.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen